Innerstaden

Vi säljer lägenheter i Stockholms innerstad samt angränsande ytterstadsområden, vi säljer även villor och fritidshus från hela Stockholm.

Vårt innerstadskontor ligger på Norr Mälarstrand 10. Här jobbar erfarna fastighetsmäklare med 1000-talet genomförda affärer ihop med ett team av inredningsstylister och fotografer. Härifrån hanterar vi försäljningar från Stockhkolms innerstad; Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Östermalm och från närområden som Midsommarkransen, Aspudden, Gröndal, Solna eller Älvsjö.

Välkommen att kontakta oss för en fri värdering eller ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din försäljning. Antingen genom att ringa 08-120 45 100 eller genom att maila info@fantasticfrank.se.

Läs mer

Vårt Team

Kontakta oss

Innerstaden

Fantastic Frank Stockholm

På vårt stora kontor på Norr Mälarstrand 10 på Kungsholmen sitter våra erfarna och kunniga mäklare som tillhör Innerstadskontoret! Här sitter också teamet som jobbar med nyproduktion, marknadsföring, administrativ personal och ledning. Välkomna in för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med er försäljning - vi har öppet mellan 09.00 - 18.00 vardagar. 

Kontor