Haga Norra - Etapp 2

Haga Norra - Etapp 2

Nu är vi i full gång med försäljningen av Haga Norra etapp 2 i Solna, en snabbt växande stadsdel i Stockholm.

Här bor du nära Vasastan med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne. Du har 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. När kärnan står färdig rymmer den 2 000 boende och 5 000 arbetande. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt en matgränd, aktivitetsytor för boule och uteserveringar med dynamik och värme året om.

Första etappen i stadsdelen är klar redan 2021. På bottenvåningen har Bilia sitt showroom och i hörnet av huset finns ett café, redan i första etappen.

Lägenheternas material och kulörer är valda utifrån det skandinaviska ljuset, med varma och ljusa toner. Väggarna och köken har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vita tak. Golven är även de ljusa och av mattlackad ask. Badrummen är helkaklade med grå granitkeramik på både väggar och golv, för ett gediget och naturligt intryck. En rund bakbelyst spegel, och svarta stilrena beslag och handdukstork, förhöjer den lyxiga känslan i badrummen. Lägenheternas interiörer är stilrena, varma och inbjudande - här ska det vara lätt att känna sig hemma!

Läs mer och anmäl intresse på projektsidan hos BRABO.

Fakta

    Haga Norra
    Kolonnvägen 2-6
    1-4 rum - 30-100 m²
    Antal lägenheter: 115 st
Reg. fastighetsmäklare Ansvarig nyproduktion

Christina Dahlin

Reg. fastighetsmäklare / Nyproduktion

Nahren Linerstad

 

Anmäl intresse