Vår bostadsförsäljning drivs av vårt motto ”Inspire to Buy”. Service, utvalda bostäder och en passion för estetik utmärker oss.

 

Fastighetsmäklare Palma de Mallorca

Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

 

Läs mer

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

Snart till salu

Sålda

Vårt Team i Palma

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

 

Fantastic Frank Palma - Personal property finder

 

VI KAN MALLORCA OCH VET VAD SOM ÄR TILL SALU

Nu erbjuder vi en förstklassig personlig mäklarjänst på Mallorca - personal property finder.

En weekend-lya i city, lägenhet vid stranden eller ett hus på landsbygden, ta hjälp av oss att hitta rätt bostad eller investeringsprojekt. Tack vare vårt breda kontaktnät bland privatpersoner, byggherrar och andra mäklare kan vi presentera ett för er relevant och unikt urval. Berätta om era önskemål och drömmar så ska vi göra allt för att hjälpa er på bästa sätt.

 

 

 

Vår process börjar med en analys av dina behov och förväntningar, antingen via telefon eller personligen i Palma. Vi lyssnar och ställer frågor för att komma fram till vilket område och vilken typ av objekt vi ska fokusera på i vår sökning. När analysen är klar är det dags för oss att sätta igång.

Vi tar fram ett litet större urval som vi med hjälp av din feedback får ner till de relevanta bostäder som vi vill visa på plats. När ni väl är på Mallorca åker vi runt på visningarna tillsammans.

Den bästa delen - det kostar inte dig någonting. Vår provision betalas av säljaren. Enkelt och effektivt!

 1. Analys av behov / krav
 2. Vi skickar ett mail med matchande bostäder:
  • listade av oss
  • bostäder som inte officiellt finns på marknaden
  • samarbeten med andra mäklare
  • vårt eget omfattande nätverk
 3. Du väljer vilka bostäder du är intresserad av att se
 4. Vi planerar en hel dag i Palma:
  • introduktion till att köpa en fastighet i Palma; skatter, områden, frågor
  • visning av bostäder, pauser och lunch
 5. Kontinuerlig dialog tills vi hittar rätt bostad
 6. Vi hjälper till med kontakter för banker, advokater, byggare och fastighetsförvaltning

 

Kontakta oss på +34 871 027 049 eller genom kontaktformuläret nedan för en fullständig presentation av Fantastic Frank Palma och vårt sätt att göra affärer.

 

Kontakta oss

 

 

Fantastic Frank Palma - Personal property finder

 

Ta till vara på vår erfarenhet

Att köpa nyproduktion på Mallorca har den senaste tiden visat sig vara en riktigt bra investering. Det finns många fördelar. Vi samarbetar och presenterar bostäder från etablerade byggherrar som du kan lita på. Att köpa nyproduktion med oss är smidigt. Vi är där och hjälper till hela vägen tills nycklarna lämnas över.

Några av fördelarna med att köpa nyproduktion på Mallorca är; moderna planlösningar, ljusa lägenheter, sociala ytor och välplanerade ytor utomhus. Du får ett bekymmersfritt ägande en lång tid framöver och ett högt pris när du väljer att sälja. Kvalitén på design, material och installationer är höga tack vare att arkitekterna och byggarna är utvalda och med gott rykte.

Vi kan erbjuda ett stort urval av projekt så kontakta oss idag så startar vi den här resan tillsammans.

Nyproduktion är en bra investering i Palma och på Mallorca - när rådgivningen är rätt.

Här är några av de pågende projekten vi jobbar med:

 

 

 

Fantastic Frank Palma - Personal property finder

 

VI SAMARBETAR MED ANDRA MÄKLARE FÖR ATT HITTA DET BÄSTA MALLORCA ERBJUDER

Nedanstående bostäder säljs i samarbete med utvalda partners. De är för fantastiska för att lämnas osedda tycker vi, så vi har de till salu under den speciella rubriken Collaborations.

 

 

Fantastic Frank Palma - Personal property finder

 

Hemliga och gömda - men till salu

Några av våra försäljningar är inte på marknaden. Vi har kontakt med ägare som inte vill att deras bostäder ska listas som till salu.

 

Kontakta oss för våra hemliga listningar just nu.

 

Kontakta oss