Designerhus med fantastiska ytor och terasser

Designer hus med fantastiska ytor och terasser
Pris: 2.350.000 EUR

 

Listed in collaboration. Images not by Fantastic Frank.

Bilder

Designerhus med fantastiska ytor och terasser

Denna unika 230 m2 stora villa ligger i Genova, bara 5 minuters bilresa från Palma. Den välkomnande entrén har en traditionell veranda med medelhavsplantor (citronträd och lavendel) och hängande stolar. Boytan på 182 m2 har en öppen planlösning bestående av ett vardagsrum / matsal med elegant kök och stora panoramadörrar som öppnar sig helt till terrassen. Den rymliga terrassen med medelhavsplantor såsom palmer erbjuder avskildhet och utrymmen för att sola och en avslappnad lounge samt en förfriskande pool, perfekt för de heta sommardagarna. Huset har tre rymliga sovrum, vart och ett med individuell design och alla med badrum. Särskilt anmärkningsvärda här är de handgjorda kakelplattorna och de extraordinära beslagen. Högkvalitativt och individuellt snickeriarbete på dörrar, fönster, garderober och golvvärme. Förutom uteplatsen med pool, erbjuder huset ett antal sittplatser och loungeområden såsom  terrassen på 1: a våningen samt takterrassen med  utekök med grillområde som följs av en mysig lounge med inbyggd soffa. Solnedgången är en höjdpunkt och gör vistelsen till en upplevelse.

Villan med sin öppna layout och design är idealisk som ett avslappnat hem. Här kan man enkelt bjuda hem vänner och familj för att sammanstråla över god mat och dryck eller bara njuta av lugna eftermiddagar. Huset har dessutom ett centralt läge ovanför Palma. De omgivande golfklubbarna, stränderna och marinorna samt köpcentra ligger alla inom några minuters bilresa. En annan speciell egenskap är det separata gästhuset med ett sovrum, badrum och en liten kokvrå. 

Ytterligare information: golvvärme, luftkonditionering varm & kall, designat kök med vitvaror och vinkyl, dubbla glasfönster, LED-belysning med dimmers, pool med saltrengöring, utomhuskök med grill, garage, gästlägenhet.

 

Pris: 2.350.000 EUR

Fakta

    Genova
    Designer hus med fantastiska ytor och terasser
    4 sovrum och 4 badrum