Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i Bendinat

Gammal charm vid havet. Ett av de mest populära bostadsområdena nära Palma. Gamla Bendinat vid havet är ett bostadsområde som funnits länge vilket också syns i de vackra gamla husen. Internationella skolor, stormarknader, stränder, golfbanor och underbar natur gör detta till den perfekta platsen att upprätta en familj eller för ert fritidshus.

Räkna med att hitta radhus och stora villor med traditionell spansk arkitektur. Högre upp på kullen vid golfbanan finns det mer en blandning mellan traditionell stil och moderna villor.

Nära till Palma - vi hjälper gärna till att hitta ert drömhem här! Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst
 

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma