Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i Cala Mayor/San Agustin

När fokus är den fantastiska stranden och att ha Palma cityliv inom räckhåll. Cala Mayor, med den första stranden väster om Palma, har en spännande blandning av fornstora dagar, populära hotell och nya häftiga bostadsprojekt som tilltalar en ny publik. San Agustin ligger precis bredvid och har en lite mer sofistikerad känsla tack vare det lite mindre och gemytliga, en grönare miljö och den nya helt renoverade marinan Port Calanova. En mängd restauranger, bra kommunikation till Palma, internationella skolor och boende året runt gör dessa stadsdelar populära för både lokalbefolkningen och besökare från utlandet. Räkna med att hitta förstklassiga fastigheter blandat med studior och familjelägenheter i samhällen med pooler.

Familjelägenheter, studios, penthouses och riktiga lyxlägenheter är vad vi letar efter här.Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma