Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i Cas Catala/Illetas

Elegant bostadsområde nära golf och stränder. Cas Catala är ett populärt bostadsområde bland både lokalbefolkningen och utlänningar. Det är oftast villor i traditionell och modern stil inbäddade i gröna omgivningar. Gångavstånd till den lokala stranden, kaféer, gym och restauranger. Illetas har mer av en sommarkänsla med semesterlägenheter som njuter av magisk havsutsikt och eftertraktad lugn. En handfull vita sandstränder, Puro Beach Club och flera golfbanor i närheten gör paketet komplett. Även om det är ganska lugnt under vintermånaderna är det också ett populärt året runt område.

Vi är stora fans av både golf och stränder så vi gillar verkligen Cas Catala. Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst

 

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma