Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i El Terreno/Paseo Maritimo

Lyxjakter, nattklubbar, och Bellver Wood - kontrasterna kunde inte vara större. På toppen av kullen i El Terreno ligger slottet vilande som en krona i den frodiga Bellver-parken. En perfekt plats att börja eller avsluta dagen med en uppfriskande springa eller promenad. Nedanför hittar du de gamla kolonialistiska inspirerade fritidshusen som användes av den gamla Palma societéen, och som nu omsorgsfullt renoverats till sin tidigare ära. Smala gator, färgglad arkitektur bland internationella skolor och svenska kyrkan. Längs Paseo Maritimo, en populär plats för en promenad för att titta på alla vackra båtar eller ta en matbit på en av restaurangerna. Detta är också platsen att gå ut på natten, barer och diskotek som Titos och Social Club drar stora folkmassor när helgen närmar sig. Räkna med att hitta en spännande blandning av lägenheter, intressant arkitektur och hus med havsutsikt om du har tur.

Det som tilltalar oss här är den spännande mixen. Lyxjakter och nattklubbar samsas med uppfriskande promenader och smala gator. Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst
 

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma