Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i Old town / Gamla Stan

Gamla Stan andas historia och är full av fart året runt. Gallerier, museer, cocktailbarer, Michelin-restauranger, matmarknader, modebutiker och fantastisk arkitektur. Du upptäcker alltid något nytt när du promenerar på dessa kullerstensgator. Gamla Stan fungerar när som helst på året och är perfekt både som en helgdestination och för mer permanent boende. Räkna med att hitta utsökta renoveringar av historiska palats och hela byggnader, små studior, loft, takvåningar och historiska lägenheter. Gamla Stan har något för alla och blir aldrig omodernt.

Vi spenderar mycket tid i Gamla stan i Palma och hjälper gärna till att hitta en fin lägenhet. Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst
 

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma