Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i Portixol / Molinar / Ciudad Jardin

Live like a local precis vid havet. Från Portixol Hotel och fiskebåtarna i Portixol-hamnen hela vägen ut till den populära stranden i Ciudad Jardin. En strandsträcka med låga byggnader med en lång historia bland fiskare har nu förvandlats till hotspot och stället som gäller öster om Palma. Full av liv året runt tack vare ett bra urval av restauranger och kaféer och den så populära strandpromenaden till Palma. Förvänta dig att hitta förstklassiga fastigheter, traditionella lägenheter, radhus och till och med några stora fristående hus i Ciudad Jardin. Ett område som lockar mycket intresse tack vare sitt läge vid havet.

Vi kan områdena kring Portixol, Molinar och Ciudad Jardin och är glada att stå till tjänst att hjälpa er hitta ert drömboende här. Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst
 

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma