Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i Puerto Portals/Portals Village

En prestigefylld stadsdel med en småbåtshamn i världsklass. Byn Puerto Portals har en internationell high-end vibe och kan skryta med populära restauranger, hotell och skolor. Den eleganta småbåtshamnen i Puerto Portals inbjuder till en promenad för att beundra alla lyxbåtarna, en kaffe eller en drink på det allt så populära Cappuccino Cafe eller en matbit på en av de mycket fina restaurangerna. Under de varma sommardagarna finns det sandstränder eller så väljer du att koppla av och chilla på strandklubbar som Roxy och UM Beach House. Räkna med att hitta villor i alla stilar och även välskötta samhällen med pooler, trädgårdar och porters. Portals är det kompletta paketet för den internationellt medvetne connoisseuren som bara nöjer sig med det bästa.

Vi kommer hit för restaurangerna och för att se alla jet set-människor. Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma