Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i Santa Catalina/Son Espanyolet

Blandar det nya med det gamla - Santa Catalina har aldrig varit så populär. Nya spännande restauranger dyker upp med mat från hela världen, kaféer, vinbarer, livsmedelsmarknaden och bagerierna sida mot sida med yogastudio, co-work-kontor och den superpopulära Tennis Club med sitt gym och uppvärmd pool.

En kort promenad från den livliga kärnan hittar du lugn bland radhusen i Son Espanyolet. Räkna med att hitta speciella loft, moderna takvåningar och renoverade radhus.

Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca och en av våra favoritplatser är Santa Catalina. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst
 

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma