Property Finder - Palma de Mallorca

Fastighetsmäklare i Santa Ponsa

En inbjudande stad och ett omfattande bostadsområde vid havet. Santa Ponsa är ett populärt område att bo i året runt tack vare alla dess bekvämligheter. Port Adriano designad av Philip Stark är den enda platsen på ön där de största yachterna kan lägga till, ett brett utbud av restauranger, bra shopping, en strand och även en populär musikscen gör det till en mycket dynamisk plats att njuta av. Santa Ponsa stad och dess strand är också ett mycket populärt resmål för många och det är också flera välskötta golfbanor. Förvänta dig att hitta hela utbudet av fastigheter från stora lyxvilla, moderna lägenheter och mysiga radhus.

Den här lilla byn är en riktig  pärla med sina mysiga townhouses eller villor. Vi hanterar försäljningar över hela ön Mallorca med ett fokus på Palma och dess närområden. Våra objekt håller hög kvalitet vilket för oss är allt från charmiga renoveringsobjekt till genomförda helrenoveringar där minsta detalj valts med stor omsorg. Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt breda kontaktnät som spänner över hela ön.

Vårt team består av erfarna fastighetsmäklare, inredningsstylister och fotografer.

Kom förbi oss på Carrer de Berenguer de Sant Joan 3 i Palma så diskuterar vi igenom er kommande bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att få en personligt offert. Ring eller maila på telefon +34 871 027 049 eller e-post palma@fantasticfrank.com så återkommer vi på ett ögonblick.

Mer info   Vår property finder-tjänst
 

Kontakta oss

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Till salu Palma

Nyproduktion Palma

New development projects

Sålda

Vårt Team i Palma