Till salu Palma

 

Fantastic Frank Palma - Personal property finder

 

VI KAN MALLORCA OCH VET VAD SOM ÄR TILL SALU

Nu erbjuder vi en förstklassig personlig mäklarjänst på Mallorca - personal property finder.

En weekend-lya i city, lägenhet vid stranden eller ett hus på landsbygden, ta hjälp av oss att hitta rätt bostad eller investeringsprojekt. Tack vare vårt breda kontaktnät bland privatpersoner, byggherrar och andra mäklare kan vi presentera ett för er relevant och unikt urval. Berätta om era önskemål och drömmar så ska vi göra allt för att hjälpa er på bästa sätt.

 

 

 

Vår process börjar med en analys av dina behov och förväntningar, antingen via telefon eller personligen i Palma. Vi lyssnar och ställer frågor för att komma fram till vilket område och vilken typ av objekt vi ska fokusera på i vår sökning. När analysen är klar är det dags för oss att sätta igång.

Vi tar fram ett litet större urval som vi med hjälp av din feedback får ner till de relevanta bostäder som vi vill visa på plats. När ni väl är på Mallorca åker vi runt på visningarna tillsammans.

Den bästa delen - det kostar inte dig någonting. Vår provision betalas av säljaren. Enkelt och effektivt!

 1. Analys av behov / krav
 2. Vi skickar ett mail med matchande bostäder:
  • listade av oss
  • bostäder som inte officiellt finns på marknaden
  • samarbeten med andra mäklare
  • vårt eget omfattande nätverk
 3. Du väljer vilka bostäder du är intresserad av att se
 4. Vi planerar en hel dag i Palma:
  • introduktion till att köpa en fastighet i Palma; skatter, områden, frågor
  • visning av bostäder, pauser och lunch
 5. Kontinuerlig dialog tills vi hittar rätt bostad
 6. Vi hjälper till med kontakter för banker, advokater, byggare och fastighetsförvaltning

 

Kontakta oss på +34 871 027 049 eller genom kontaktformuläret nedan för en fullständig presentation av Fantastic Frank Palma och vårt sätt att göra affärer.

 

Kontakta oss

 

Sålda

Vårt Team i Palma

Köpa och sälja med oss

Ska ni sälja er lägenhet eller ert hus på Palma? Vi erbjuder det mest kompletta sälj- och marknadsföringspaket på marknaden. Vi har kontor i Sverige och Tyskland som vi jobbar tillsammans med för att hitta köparen genom smart marknadsföring och mäklarnas säljregister. Våra fotografer och stylister ser till att bostadens potential uppnås. Kontakta oss genom att ringa +34 871 027 049, eller använd kontaktformuläret nedan, för en full presentation av Fantastic Frank Palma och vårt arbetssätt.

 

Kontor