Till salu Palma

Vi hjälper dig hela vägen

Fantastic Frank Palma - Property hunting service

 

Vi agerar också som köpmäklare där vi utifrån ett nära och lyhört samarbete med dig som kund presenterar och visar passande objekt utifrån vårt kontaktnät som spänner över hela ön.

En weekend-lya i city, lägenhet vid stranden eller ett hus på landsbygden, ta hjälp av oss att hitta rätt bostad eller investeringsprojekt. Tack vare vårt breda kontaktnät bland privatpersoner, byggherrar och andra mäklare kan vi presentera ett för er relevant och unikt urval. Berätta om era önskemål och drömmar så ska vi göra allt för att hjälpa er på bästa sätt.

Vårt Team i Palma

Köpa och sälja med oss

Ska ni sälja er lägenhet eller ert hus på Palma? Vi erbjuder det mest kompletta sälj- och marknadsföringspaket på marknaden. Vi har kontor i Sverige och Tyskland som vi jobbar tillsammans med för att hitta köparen genom smart marknadsföring och mäklarnas säljregister. Våra fotografer och stylister ser till att bostadens potential uppnås. Kontakta oss genom att ringa +34 871 027 049, eller använd kontaktformuläret nedan, för en full presentation av Fantastic Frank Palma och vårt arbetssätt.

 

Kontor