Vår bostadsförsäljning drivs av vårt motto ”Inspire to Buy”. Service, utvalda bostäder och en passion för estetik utmärker oss.

 

 

 

 

Fantastic Frank Malmö

I arvodet ingår allting som behövs för att bostaden ska inspirera till köp. Stylist, smart marknadsföring, nytänkande foto och en mäklare med erfarenhet och säljdriv.

Vi är annorlunda
Vi stylar din bostad för nå ett högre slutpris. Våra stylister & fotografers förmåga att ta fram bilder som inspirerar och engagerar är en nyckel för att attrahera den rätta köparen.

Vi älskar att sälja
Mer än någonting annat älskar vi att sälja. Vi är stolta över vårt säljdriv och framgången som det gett oss - och våra klienter. Kontakta oss idag och låt oss bli din nya favoritmäklare.

/Varma Hälsningar Emma Topalovic & team

Kontakta oss på malmo@fantasticfrank.se eller 040-694 1600.

Vår idé

Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf.

Mäklare – Våra mäklare är skickliga, erfarna och har den vinnarinstinkt som du vill ha. De har kommit till oss för att få de bästa förutsättningarna för sitt hantverk. 

Marknadsföring – Genom vår egna digitala marknadsföringsplattform mångdubblar vi antalet exponeringar av er bostadsannons jämfört med enbart Hemnet. En förutsättning för de högsta priserna. 

Fotografer – Vi arbetar med fotografer inom mode, reklam och arkitektur. Deras förmåga att skapa bilder som kommunicerar, inspirerar och engagerar är avgörande för att attrahera rätt köpare. 

Inredningsdesigners – Våra inredningsdesigners tillhör de bästa inom arkitektur, reklam och mode. Tillsammans med fotografen och utifrån objektets förutsättningar så skapar man det köparen vill ha.

 

 

Vårt Team

Fri värdering / anlita oss

Vi har kontor i Malmö, östra Skåne, Stockholm och i flera städer i Europa. Kontaktinformation till kontoren här.

Ring 040 694 1600 eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig.

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.