Emma Topalovic

Mäklare-Malmö-Emma_Topalovic
Reg. Fastighetsmäklare & Kontorschef Malmö

Emma Topalovic

Emma är en fantastisk mäklare med driv, högt engagemang och stort hjärta. 

Vad har du för talang utöver din erfarenhet som mäklare?

Jag är även utbildad inom ekonomi och IT, det hjälper mig att göra rätt analyser på vår en så föränderlig bostadsmarknad som Malmö har blivit. Utöver detta är jag fd. elitidrottare och landslagsaktiv i karate. Kampsport har gjort mig balanserad som människa. Jag tar framgångar med lugn och motgångar med värdighet och blir väldigt sällan nervös eller stressad. 

Din arbetsmoral?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2017 och älskar mitt jobb. Jag är social, driven och snäll. Det är några av mina mest framstående personlighetsdrag och något som kännetecknar mig både som fastighetsmäklare och människa. Jag drivs av skapa goda relationer. Det är så pass viktigt att det ibland händer att jag följer med mina säljare på visningar och några av mina säljare har också blivit väldigt goda vänner efter en lyckad försäljning. Jag är duktig på att återkoppla och ha en rak och ärlig relation till mina kunder. Och så jobbar jag alltid!

Vad händer efter jobbet?

Nya hobbys! På senaste har det blivit mycket latindans, gitarr och konst. Nästa kurs blir simhopp tillsammans med min syster. Jag och min syster bor på samma gata, umgås mycket, tränar ihop och drömmer om att samla hela familjen (inklusive vår tredje syster som blivit Göteborgare) och flytta till en Skånelänga.

Emma arbetar i inom hela Malmö med ett fokusområde på innerstaden och västra hamnen där Emma är bosatt.


Proffsig i minsta sak och med hjärtat på rätt plats.


Fler omdömen på Hitta Mäklare!
 

 

Mäklare malmö Emma Topalovic