Projektet är slutsålt

Projektet är slutsålt

I samarbete med Tobin Properties presenterar vi stolt dessa spektakulära townhouse i natursköna Tollare. Husen är nyproducerade, välplanerade och har stora uteplatser i söder, balkonger alt franska balkonger och takterrasser med 360 graders magisk utsikt. Arkitekt är Arrhov Frick och landskapsarkitekt är URBIO. Husen ingår det slutsålda Tobin Properties ”5 Hus”.

Husen är 140 respektive 159 kvm och har skapats med ambitionen att sudda ut gränsen mellan ute och inne genom de stora glaspartierna i fasaden mot söder. Detta boende passar perfekt för den lilla eller stora familjen. Du får ett drömläge med privat uteplats, balkonger och takterrass som låter dig njuta av sol och sjöbris ett stenkast från ditt eget vardagsrum.  Mellan husen finns en gemensam innergård med lekytor, gemensamma odlingsbäddar och en grillplats. Parkering finns också för boende och gäster.

Materialvalen invändigt är naturliga och urbana. Betong, metall och trä bildar en spännande kontrast mellan natur och modern arkitektur. Materialvalen är i stort sett underhållsfria och åldras samtidigt med vacker patina under tidens lopp. Interiören i huset är omsorgsfullt designad för att både ge en formmässig helhetsupplevelse och förenkla livet, både i det stora och det lilla.

Läs mer om husen på www.5hus.se

Fakta

    Saltsjö Boo/Tollare
    Tollarevägen 75
    5 - 6 rum
    140 - 159 m²
Reg. fastighetsmäklare Ansvarig nyproduktion

Christina Dahlin