Rättarvägen 8

Unikt arkitektbyggt hus med exklusiva materialval och den senaste tekniken inom ljud och ljus gör villan helt ensam i sitt slag. Huset är byggt med inspiration av nordens vacka material och färgpalett. Stor terass om 70 kvm helt utan insyn mot gröna ängar och allmänning.
Bilder

Rättarvägen 8

Huset karaktäriseras av en modern skandinavisk design och väl genomtänkt teknik. Allt material är av högsta kvalitet och den allra senaste tekniken i fråga om ljus och ljud finns på plats. Några av leverantörer av teknik och material i huset är kända märken som SMEG, Tapwell och Maxel. Ljuset i huset är planerat med hjälp av en särskild ljusdesigner för bästa effekt och känsla. Golvet i huset är ett vackert kubbgolv från Almedalsgolv som framhäver de nordiska linjerna.

På entréplan finns ett unikt stilrent kök med alla tänkbara detaljer och smarta lösningar som måste upplevas på plats. Köket möter allrummet som tillsammans har en generös takhöjd på hela 3,3 meter och fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp mot grönskande ängar.

Från köket tar du dig igenom ett vackert uterum som bildar ett atrium in till sällskapsdelen i öppen lösning. Detta utgör husets egna innergård som delar huset i två delar vilken knyter samman ute- och innekänslan. På entréplanet finns en grovingång direkt in till en tvättstuga med generösa förvaringsmöjligheter. Här finns också ett härligt badrum, två sovrum alternativt arbetsrum och sällskapsdel som förbinds med uterummet.

Övervåningen har en fantastisk utsikt genom en insynsskyddad terrass på 70 kvm. Trapporna från undervåningen leder ett stort bibliotek med möjlighet att platsbygga bokhyllor och arbetsplats. Biblioteket kan enkelt göras om till ett sovrum för den som så önskar. På övervåningen finns det två sovrum varav det ena är masterbedroom i anslutning till ett stort badrum med badkar, dusch och dubbla handfat.

Fakta

    Täby - Stockholm
    Rättarvägen 8
    5 rum
    200 m²