Kyhlsvägen 3

Kyhlsvägen 3

Borrby

6 Rum
Bilder

Kulturgjuteriet - bostad, konstgalleri, yogastudio och kallbad

Säljaren har med varsam hand låtit renovera och med god smak och otaliga idéer uppfyllt sin bostad med en välkänd mix av galleri, utställningar, möbelverkstad, cafe och yoga retreats med besökare från hela världen.

Kulturgjuteriet är en central plats i Borrby och användes förra seklet b l a som biograf , teaterscen och samlingsplats mitt på centrala Österlen.
Säljarens vision har alltid varit att bevara, förvalta och förädla historien om och omkring Kulturgjuteriet men med sin egen smak och touch.

På entreplan möts man av den stora allmänna ytan som både använts för utställningar och sommarens yoga sammankomster, ett mindre rum i hörnläge och det funktionella köket där viss del av cafeínredningen kvarstår. En större verkstadsdel med arbetsytor och utgång till den ihägnade trädgården med naturligt möblerad uteplats och det fantastiska kallbadet med bastu som är ett spa i miniformat.

Övre plan som nås både från inomhus och utomhustrappan är en modern vindsvåning med urcharmigt sovrum med flera fönster, takbjälkar och en naturligt avdelad walk in closet. Vardagsrummet och det integrerade öppna köket med platsbyggda lösningar, naturliga sällskapsdelar och förlängningen mot takaltanen/balkongen är så sällskapsmysigt att man bara vill stanna, hänga och umgås.

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Kyhlsvägen 3
  • Område Borrby
  • Antal rum 6 rum
Trampolin
Kallbadhus/bastu
Utställningsrum
Planskiss nedre plan
Planskiss övre plan

Anmäl intresse

Fri Värdering