Buttle Altajme 167

Buttle Altajme 167

Romakloster

6 Rum
150 + 30 kvm SÅLD
Bilder

Vackra Villa Hanna är nu till salu

Villan är vansinnigt vackert renoverad med lugna nyanser och med en naturlig rymd och ljusinsläpp. Ljuvliga omgivningar mitt på landet nära flera centrala orter.

Gården och fastigheten har anor redan från 1800-talet, men nuvarande hus i sin skepnad härrör från 20 talet och är varsamt renoverat med vackra gamla trägolv. De synliga takbjälkarna i perfekt mix med moderna diskreta materialval som med finess och känsla bildar det nutida boendet har genomgående trägolv och kalkfärgsmålade väggar.

Stora sällskapsytor med naturligt flöde mellan det halvöppna köket med rejäl matsalsdel och det öppna loftet som ett inbjudande socialt nav i huset. Tre möjliga sovrum i varierande storlek och vädersträck samt fullt utrustat kök med inslag av betong och stål. Stilrent badrum med badkar.

Ladugårdsbyggnad med möjligheter till varierande verksamheter och stora utvecklingsmöjligheter för rätt ägare. Magasinsbyggnad med två garageplatser. En omåttligt charmig äldre smedja vittnar om anor från en svunnen tid och pryder väl sin plats på fastigheten.

Ett boende som fungerar lika bra som åretruntboende eller avkopplande semesterboende med vidsträckta ängar, mysig trädgårdstomt, klätterträd, bär och fruktbuskar. Huset har figurerat i inredningsmagasin på teman som "Smultronställen på Gotland" och flertalet bloggar med inriktning på lantliv.

En sommardröm som för nuvarande familj även varit åretrunt boende.

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Buttle Altajme 167
  • Område Romakloster
  • Antal rum 6 rum
  • Boarea + Biarea 150 + 30 KVM

Anmäl intresse

Fri Värdering