Nobelberget, 1 tr.

Nobelberget, 1 tr.

Sickla

2 Rum 3.720.000 SEK
2916 SEK/månad 50,5 kvm
Bilder

Tvåa med hörnläge och 3,20 i takhöjd

Nobelberget växer fram till en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kreativa kontor, kultur, natur och mötesplatser. Här tänker vi nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Formalinfabriken bevaras och blir en plats för kreativa aktörer och mötesplatser i form av det gemensamma Köket och en restaurang/café. Panncentralen omvandlas till en magisk förskola i anslutning till Sicklastråket som binder ihop Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla. Dessutom kommer Nobelparken erbjuda grönska och lek. Och en kvartersrestaurang öppnar i det första bostadskvarteret.
 
Som boende på Nobelberget har du även tillgång till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. 2026 kommer tunnelbanan med endast sex minuters restid till Kungsträdgården.
 
Nobelbergets första kvarter består av 1–5:or med sociala planlösningar och unika kvaliteter. Inredningen är stilren, uttrycksfull och beständig med fokus på funktionalitet. Alla lägenheter har balkong eller terrass med fantastisk utsikt över den parkliknande gården eller mot det livfulla Sicklastråket.

Välkommen till en uttrycksfull 2:a med stora fönster i två väderstreck, trevlig balkong med utsikt mot stråket/parken samt generös takhöjd om 3.20 m. Det rymliga köket från Ballingslöv har ljust pärlgrå luckor, handtag i grå nyans samt bänkskiva/stänkskydd i ljus kompositsten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Ljusgrå fönsterbänkar och genomgående ljus askparkett. Sovrum med takanpassad förvaring för att ta tillvara den generösa takhöjden. Badrummet har en dov, grön nyans och lekfull mönsterskärning på golv och sockel samt beigevitt kakel.

Förråd och parkering i garageplan. Beräknat tillträde under kvartal fyra år 2020. Bilderna är illustrationer.

Läs mer på www.stad.nobelberget.se.

Fakta

  • Pris 3.720.000 SEK
  • Månadsavgift 2916 SEK, Förbrukningsavgifter tillkommer för hushållsel, IT och varmvatten samt ev parkering.
  • Adress Nobelberget, 1 tr.
  • Område Sickla
  • Våning 1 av 4 , hiss finns
  • Lägenhetsnummer 4-0902
  • Antal rum 2 rum
  • Boarea 50,5 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

Måndag 27 Maj 16:30 - 17:00
Välkommen på byggplatsvisning Sickla Industriväg 6.
Illustrationsbild över kök
Illustrationsbild över vardagsrum
Illustrationsbild över sovrum
Illustration golv
Illustrationsbild över badrum
Badrum material
Illustrationsbild över gården.
Karta över den nya stadsdelen Nobelberget
Den kreativa Formalinfabriken bevaras och renoveras invändigt.
Illustration över köket i Formalinfabriken.
Sickla Köpkvarter

Intresseanmälan

Fri Värdering