Nobelberget, 3 tr

Nobelberget, 3 tr

Sickla

1,5 Rum 2.830.000 SEK
2239 SEK/månad 37 kvm
Bilder

Välplanerad 1,5:a med sovalkov och balkong

Nyproduktion
Nobelberget växer fram till en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kreativa kontor, kultur, natur och mötesplatser. Mycket av det som gör Nobelberget till världens mest idérika berg står klart samtidigt som de första personerna flyttar hit. Då är den kreativa mötesplatsen Formalinfabriken färdigrenoverad med gemensamt kök och vardagsrum. Den magiska förskolan Panncentralen öppnar sina dörrar för bergets yngsta invånare. Sicklastråket är redo för samtal, lek och medskapande. Den urbana delen av Nobelparken bjuder in till aktivitet och uppfinningsrikedom. Och kvartersrestaurangen i ett av husen har öppnat.

Som boende på Nobelberget har du även tillgång till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. Till 2026 planeras en ny tunnelbanestation med endast sex minuters restid till Kungsträdgården.

Nobelbergets första kvarter består av 1–5:or med sociala planlösningar och egna kvaliteter. Bostäderna präglas av en stark identitet och mycket känsla. Inredningen är stilren, uttrycksfull och beständig med fokus på funktionalitet. Standaren är hög och materialvalen gedigna. Alla lägenheter har balkong eller terrass med fantastisk utsikt över den parkliknande gården eller mot det livfulla Sicklastråket.

Välkommen till denna välplanerade 1,5:a med sovalkov och stora fönster som släpper in mycket ljus samt trevlig balkong med utsikt mot grönskande innergård. Lägenheten erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har ett stilrent kök från Ballingslöv med ljust pärlgrå luckor, handtag i grå nyans samt bänkskiva/stänkskydd i ljus kompositsten. Köket har integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens och ljusgrå fönsterbänkar. Badrummet har en dov, grön nyans och lekfull mönsterskärning på golv och sockel samt beigevitt kakel. Genomgående ljus askparkett i hela lägenheten.

Förråd och parkering i garageplan. Beräknat tillträde under kvartal fyra 2020. Bilderna är illustrationer.

Läs mer på www.stad.nobelberget.se.

Fakta

  • Pris 2.830.000 SEK
  • Månadsavgift 2239 SEK, Förbrukningsavgifter tillkommer för hushållsel, IT och varmvatten samt ev parkering.
  • Adress Nobelberget, 3 tr
  • Område Sickla
  • Våning 4 av 7 , hiss finns
  • Lägenhetsnummer 2-1302
  • Antal rum 1,5 rum
  • Boarea 37 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning
Illustrationsbild över kök
Illustration askparkett
Illustrationsbild över badrum
Badrum material
Karta över den nya stadsdelen Nobelberget.
Formalinfabriken bevaras och renoveras invändigt.
Illustrationsbild över Köket i Formalinfabriken.
Sickla Köpkvarter

Intresseanmälan

Fri Värdering