Betsedevägen 37

Betsedevägen 37

Gustavsberg - Betsede, Värmdö

5 Rum 9.500.000 SEK
139 kvm
Bilder

Inredningsmagasinens, bloggvärldens och arkitekternas drömhus.

Få hus i hela värden har en alldeles egen agent, villa Åkerman har det och har figurerat i annonskampanjer, liksom i svenska och utländska inredningsmagasin och beundrats av bloggare och influencers.
Det var egentligen inte familjens tanke när de skapade sin egna husdröm 2013, drömmen var bara att kombinera ett härligt familjeliv utan att ge avkall på estetik; naturliga material, design och funktion att verkligen kvalitativt leva med och i. Ett hem som lever i och med varje årstid, där middagarna kan vara för upp till 20 personer eller lika mysiga med bara familjen närvarande. På sommaren ligger båten på den egna båtplatsen som ingår invid sandstranden, på hösten värmer och sprakar eldstaden som en central mittpunkt i den öppna sällskapsdelen.

Familjen har flera charmiga husdjur och 30 meter från huset bor de som producerar vakteläggen, inget som vi lovar ingår men de trivs och mår bra i de naturliga omgivningarna med tomten som gränsar mot naturreservatet. Huset präglas av en avvägd blandning av lärkträ, ekfanér, handslaget kakel, Ikea, Smeg, öländsk kalksten, genomgående dold och riklig förvaring och terrasser/altaner om ca 80 kvm med sol större delen av dagen. Carporten är kanske den snyggaste vi fotat någonsin.

Fakta

  • utgångspris 9.500.000 SEK
  • Adress Betsedevägen 37
  • Område Gustavsberg - Betsede, Värmdö
  • Antal rum 5 rum
  • Boarea 139 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

Söndag 26 Maj 14:00 - 15:00

Intresseanmälan

Fri Värdering