Grusåsgränd 26

Grusåsgränd 26

Enskede

6 Rum
130 kvm SÅLD
Bilder

Underbar etagelägenhet utöver det vanliga för hela familjen med solig terrass

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet med radhuskänsla i tre våningar. I mysiga och barnvänliga Enskede finner ni denna lägenhet som totalrenoverades under 2016 med fem sovrum, gott om förvaring samt egen entré från innergården. Vid renoveringen har tanke ägnats åt varje liten detalj och materialvalen är mycket stilfulla.
Köket är smakfullt renoverat med koppar som stänkskydd och gott om arbetsytor, diskmaskin samt fullstor kyl. Matrummet i anslutning till köket erbjuder en naturlig plats för stort matbord med fint ljusinsläpp genom burspråk. Master bedroom har delats av och för att även inrymma en klädkammare som ger praktisk förvaring. På samma plan finner ni ytterligare två sovrum, badrum med tvättpelare samt en gäst-WC.
Vardagsrummet på översta planet är stort och luftigt och där finner ni även utgången till bostadens magiska takterass i soligt söderläge. Terassen kan delas av med hjälp av glasvägg för lite kyligare höstkvällar. På övervåningen finns även två sovrum och klädkammare.
Här kan hela familjen trivas och få plats.
Från bostaden nås allt en familj kan behöva såsom grönområden, förskolor och lekplatser och närhet till Södermalm. I Sandsborg hittar ni ett utmärkt utbud av närservice med ICA, apotek, bibliotek, gym och simhall. Tunnelbanan nås med en promenad på ca fem minuter.
Hjärtligt välkommen på visning!

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Grusåsgränd 26
  • Område Enskede
  • Lägenhetsnummer 9-643-1-0257
  • Antal rum 6 rum
  • Boarea 130 KVM

Anmäl intresse

Fri Värdering