Hälsingegatan, 8 tr

Hälsingegatan, 8 tr

Vasastan

2 Rum 5.990.000 SEK
2500 SEK/månad 50 kvm
Bilder

Studiolägenhet med egen takterrass

Fantastisk studiolägenhet med privat takterrass om ca 42 kvm. Här fås ett boende utöver det vanliga med 3,5 m i takhöjd, loft på 7 kvm och bra förvaringsmöjligheter. Inredningen och ytskikten i studiolägenheterna ger en rå, urban känsla. Golv i microcement, specialdesignad trappa i mattsvart stål som samspelar perfekt med köket som har gråa köksluckor och en arbetsbänk i rostfritt stål. Närmare en studiolägenhet med smak av New York eller Berlin kommer du inte.

Studiolägenheterna är en del av Nova Park. I luftigt, parknära läge i Hagastaden presenterar vi stolt tillsammans med Einar Mattsson två fantastiska typer av bostäder. Coola studiolägenheter som andas storstad och flirtar med det industriella och välplanerade tornlägenheter som kännetecknas av en ombonad och har elegant materialpalett. Högst upp i tornen finns dessutom ett par exklusiva penthouse-lägenheter. Genomgående för lägenheterna är genomtänka planlösningar som erbjuder såväl privata som sociala ytor, oavsett storlek. Alla lägenheter har balkong eller terrass och på de högre våningarna fås en fantastisk utsikt, antingen över innerstadens vackra taklandskap, eller över de grönskande parkerna åt andra hållet.

Tillträde är beräknat från hösten 2019. För mer info: www.brfnovapark.se

Fakta

  • FAST PRIS 5.990.000 SEK
  • Månadsavgift 2500 SEK, inkl. Värme, kallvatten, must-carrykanaler. Kostnad för internet ca 150-200 kr/månad, varmvatten, hushållsel och eventuell parkering tillkommer.
  • Adress Hälsingegatan, 8 tr
  • Område Vasastan
  • Våning 8 av 8 , hiss finns
  • Lägenhetsnummer 20706
  • Antal rum 2 rum + kök
  • Boarea 50 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

Tisdag 6 Aug 17:00 - 17:30
Välkommen på visning ingång Hälsingegatan/Norra Stationsgatan.
Illustration av materialval
Illustration av materialval

Intresseanmälan

Fri Värdering