Nobelberget, 4 tr.

Nobelberget, 4 tr.

Sickla

4 Rum 6.550.000 SEK
4937 SEK/månad 93,5 kvm
Bilder

Fyra med karaktär och balkong mot den härliga innergården

På Nobelberget hittar du denna välplanerade 4:a med stora fönster i två väderstreck och balkong mot parkliknande innergård. Den nya banbrytande stadsdelen som knyter Hammarby Sjöstad till Sickla erbjuder bostäder, förskola, restauranger, café och kontor för kreativa näringar. Områdets historia tas tillvara och har gett inspiration till det nya. Bland annat bevaras två historiska byggnader, den gamla Panncentralen som omvandlas till en förskola med sex avdelningar och Formalinfabriken som blir ett kulturhus med kontor för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och besökande med ett gemensamt kök och restaurang/café. Dessutom kommer Nobelparken erbjuda grönska och lek.

Lägenheten har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt kök från Ballingslöv med ljust pärlgrå luckor, handtag i grå nyans samt bänkskiva/stänkskydd i ljus kompositsten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Ljusgrå fönsterbänkar och genomgående ljus askparkett. Sovrum med takanpassad förvaring för att ta tillvara den generösa takhöjden om 2,6 m. Dessutom finns klädkammare. Badrummen har en dov, grön nyans på golv och sockel samt beigevitt kakel. Förråd och parkering i garageplan. Beräknad inflyttning under november 2020.

Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. Ca år 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

För mer info: nobelberget.se.

Bilderna är illustrationer.

Fakta

  • Pris 6.550.000 SEK
  • Månadsavgift 4937 SEK, Förbrukningsavgifter tillkommer för hushållsel, IT och varmvatten samt ev parkering.
  • Adress Nobelberget, 4 tr.
  • Område Sickla
  • Våning 4 av 8 , hiss finns
  • Lägenhetsnummer 1-1401
  • Antal rum 4 rum
  • Boarea 93,5 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning
Illustrationsbild över sovrum
Illustrationsbild över kök
Illustrationsbild över vardagsrum
Illustrationsbild askparkett
Illustrationsbild över badrum
Badrum material
Den kreativa Formalinfabriken bevaras och renoveras invändigt.
Illustration över köket i Formalinfabriken.
Sickla Köpkvarter
Karta över den nya stadsdelen Nobelberget.

Intresseanmälan

Fri Värdering