Nobelberget, 5 tr.

Nobelberget, 5 tr.

Sickla

4 Rum 6.700.000 SEK
4937 SEK/månad 93,5 kvm
Bilder

Uttrycksfull fyra med balkong mot den härliga innergården

Nobelberget växer fram till en ny banbrytande stadsdel med bostäder, kreativa kontor, kultur, natur och mötesplatser. Mycket av det som gör Nobelberget till världens mest idérika berg står klart samtidigt som de första personerna flyttar hit. Då är den kreativa mötesplatsen Formalinfabriken färdigrenoverad med gemensamt kök och vardagsrum. Den magiska förskolan Panncentralen öppnar sina dörrar för bergets yngsta invånare. Sicklastråket är redo för samtal, lek och medskapande. Den urbana delen av Nobelparken bjuder in till aktivitet och uppfinningsrikedom. Och kvartersrestaurangen i ett av husen har öppnat.

Som boende på Nobelberget har du även tillgång till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning , natur och goda kommunikationer. Till 2026 planeras en ny tunnelbanestation med endast sex minuters restid till Kungsträdgården.

Nobelbergets första kvarter består av 1-5:or med sociala planlösningar och egna kvaliteter. Bostäderna präglas av en stark identitet och mycket känsla. Inredningen är stilren, uttrycksfull och beständig med fokus på funktionalitet. Standaren är hög och materialvalen gedigna. Alla lägenheter har balkong eller terrass med fantastisk utsikt över den parkliknande gården eller mot det livfulla Sicklastråket.

Välkommen till en stilren, uttrycksfull 4:a med stora fönster i två väderstreck samt trevlig balkong med utsikt mot den fina innergården. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt kök från Ballingslöv med ljust pärlgrå luckor, handtag i grå nyans samt bänkskiva/stänkskydd i ljus kompositsten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Ljusgrå fönsterbänkar och genomgående ljus ekparkett. Sovrum med takanpassad förvaring för att ta tillvara den generösa takhöjden om 2,6 m. Dessutom finns klädkammare. Badrummen har en dov, grön nyans och lekfull mönsterskärning på golv och sockel samt beigevitt kakel.

Förråd och parkering i garageplan. Beräknat tillträde under kvartal fyra år 2020. Bilderna är illustrationer.

Läs mer på www.stad.nobelberget.se.

Fakta

  • Pris 6.700.000 SEK
  • Månadsavgift 4937 SEK, Förbrukningsavgifter tillkommer för hushållsel, IT och varmvatten samt ev parkering.
  • Adress Nobelberget, 5 tr.
  • Område Sickla
  • Våning 5 av 7 , hiss finns
  • Lägenhetsnummer 1-1501
  • Antal rum 4 rum
  • Boarea 93,5 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

Måndag 27 Jan 17:30 - 18:00
Välkommen på visning, Formalinfabriken, Sickla Industriväg 6.
Illustrationsbild över kök
Illustrationsbild över vardagsrum
Illustrationsbild över sovrum
Illustrationsbild askparkett
Illustrationsbild över badrum
Badrum material
Den kreativa Formalinfabriken bevaras och renoveras invändigt.
Illustration över köket i Formalinfabriken.
Sickla Köpkvarter
Karta över den nya stadsdelen Nobelberget.

Intresseanmälan

Fri Värdering