Rödabergsgatan 2

Rödabergsgatan 2

Vasastan Rödabergen

1,5 Rum
38 kvm SÅLD
Bilder

Kvadratsmart sekelskiftesdröm i eftertraktade Röda bergen

Varmt välkomna till denna charmiga enrummare i eftertraktade Röda bergen.
Belägen högt upp i huset nyttjas den idag som en 1,5a med sovalkov, men möjlighet finns att bygga om till en "minitvåa". Högt i tak och gott om plats för matplats, stor soffa, men också en kontorsdel. Det höga läget i huset ger ett enormt ljusinsläpp genom de spröjsade fönsterna, men även insynsskydd och en vacker utsikt över allén på Rödabergsgatan. Sociala ytor och originaldetaljer präglar lägenheten, men även de extra förvaringsmöjligheter i form av walk in closet och ett extra förråd i köket samt att det till lägenheten idag nyttjas två stora förråd, höjer helheten.

Här bor man i en stabil HSB förening från tidigt 1900-tal, mycket god ekonomi med låga avgifter och som dessutom innehar dolda tillgångar. Föreningen har två stora trädgårdar där gammal som ung njuter, på sommarhalvåret finns grillmöjligheter för medlemmar och deras gäster, men också en liten lekplats för de minsta.
På endast en kort promenads avstånd så ligger nybyggda Torsplan, här finns kommunikationer, gym, mataffärer, caféer och restauranger. Även nya gula linjen på tunnelbana kommer att få en station här. Tar man en kort promenad åt andra håller så kommer St Eriksplan och Odenplan. Här finns ytterligare stort utbud av restauranger och butiker, men också här gott om kommunikationer.

Välkomna på visning av denna pärla i Röda bergen!

Med hänsyn till COVID-19 så ges möjlighet till privatvisning. Kontakta mäklaren för att boka tid. Även vid de öppna visningarna kommer vi se till att det inte blir flera sällskap i lägenheten samtidigt.

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Rödabergsgatan 2
  • Område Vasastan Rödabergen
  • Våning 3 av 3 , hiss finns ej
  • Lägenhetsnummer 0094
  • Antal rum 1,5 rum + Kök
  • Boarea 38 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning
Planritning Rödabergsgatan 2

Intresseanmälan

Fri Värdering