Robert Almströmsgatan 12, 3 tr

Robert Almströmsgatan 12, 3 tr

Vasastan Birkastan

2 Rum
40 kvm SÅLD
Bilder

Ett exklusivt boende med balkong, högt upp i huset i populära Birkastan.

Ett förstklassigt boende på en av Vasastans mest eftertraktade adresser i populära Birkastan. Detta är en kvalitetsdesignad tvårummare med ett lugnt gårdsläge i nyutvecklade fastigheten R.A.G 12 där inget har lämnats åt slumpen. Gedigna materialval och tidlös elegans. Varje yta är ytterst väldisponerad med platsbyggda lösningar som ger generösa sällskapsytor. Ett konceptboende utöver det vanliga, där trapphus, hiss, lägenheten och gemensam lounge m.m. tillsammans ger en exklusiv och fulländad helhet. Möjlighet till egen parkeringsplats utanför porten.

HALL
Välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder. Platsbyggd garderob av Inneform och ytterligare en klädkammare. Vackra fiskbensmönstrade ekparkettgolv och målade väggar som går i grå toner.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med specialutformade och spröjsade glasväggar i smide avgränsar sovrummet och släpper även in mängder med ljus. Rummet vetter mot en lugn och insynsskyddad gränd med utsikt över Filadelfiakyrkan. Här kan man möblera efter eget behag med plats för soffgrupp, matplats och övrig interiör. Vackra fiskbensmönstrade ekparkettgolv och målade väggar som går i grå toner. Utgång till en underbar balkong.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng som vetter mot en lugn och insynsskyddad gränd. Vackra fiskbensmönstrade ekparkettgolv och målade väggar som går i blå toner. Här har man byggt garderober med inbyggd belysning som även målats in i väggfärgen för optimal lyxkänsla.

KÖK
Vackert platsbyggt kök i funktionell vinkel med stilsäker interiör. Gedigen bänkskiva i Terrazzo-sten och specialdesignad diskho av samma material. Exklusiv blandare från Vola, dubbla diskmaskiner från Fischer & Paykel, kylskåp/frys från Liebherr, induktionshäll och ugn från Bertazzoni samt belysning från Flos och Rubn. Samtliga strömbrytare och eluttag i lägenheten är från Buster and Punch.

BADRUM
Ett fantastiskt badrum med specialutformade detaljer. Blandare och takdusch från Vola, handfat i gjuten betong med vackert, specialbyggt underrede. En vacker glasvägg i smide delar av duschen och wc:n.

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Robert Almströmsgatan 12, 3 tr
  • Område Vasastan Birkastan
  • Våning 3 av 5 , hiss finns
  • Lägenhetsnummer 20101301
  • Antal rum 2 rum + Kök
  • Boarea 40 KVM

Anmäl intresse

Fri Värdering