Formalingatan

Formalingatan

Sickla

1 Rum 2.210.000 SEK
1901 SEK/månad 31 kvm
Bilder

Stilren och rymlig etta med fransk balkong

På Nobelberget i Sickla finns denna uttrycksfulla etta med fransk balkong mot Sicklastråket. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt kök från Ballingslöv i mörka kulörer med luckor i grågrönt och bänkskiva samt stänkskydd i matt svart. Till det adderas kromade blandare och grepphandtag i svart. Det är funktionellt, stilrent och industriellt med en tidlös prägel. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Mörka fönsterbänkar i natursten och genomgående tvåstavsekparkett med matt borstad yta. Välplanerat sovrum med förvaring i garderober med grepphandtag i svart. Badrummet har mörkgrå klinker på golv och en kvadratisk, mattglaserad varmvitt platta på väggarna. Grågrön vägghängd kommod, stor spegel, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring.
Förråd och parkering i garageplan.

Beräknat tillträde under juni 2022. Bilderna är illustrationer. För mer info: nobelberget.se.

Arkitekturen i kvarter 2 på Nobelberget är stilren och urban och har hämtat inspiration från områdets industriella historia. Kvarteret består av två hus kring en öppen, upphöjd och grönskande gård, likt en pocket park. Rustika material i granit, corten och betong blandas med inslag av trä och skir grönska.

Nobelberget blir en ny banbrytande stadsdel med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. Panncentralen omvandlas till en magisk förskola i anslutning till Sicklastråket som binder ihop Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla. Och en kvartersrestaurang öppnar i det första bostadskvarteret.

Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

Fakta

  • Pris 2.210.000 SEK
  • Månadsavgift 1901 SEK, Internet, varmvatten och hushållsel tillkommer.
  • Adress Formalingatan
  • Område Sickla
  • Lägenhetsnummer 3-1001
  • Antal rum 1 rum
  • Boarea 31 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning
Soltrappan. Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Innergård. Bilden är en illustration.
Sicklastråket-Nobelberget. Bilden är en illustration.
Sickla-Industriväg Nobelberget. Bilden är en illustration.
Sickla Industriväg Nobelberget. Bilden är en illustration.
Planritning

Intresseanmälan

Fri Värdering