Sickla Industriväg, 5 tr

Sickla Industriväg, 5 tr

Sickla

5 Rum 8.470.000 SEK
5745 SEK/månad 112 kvm
Bilder

Femma med karaktär och högt läge

På Nobelberget i Sickla finns denna stilrena och uttrycksfulla femma med balkong mot den grönskande gården. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den generösa takhöjden om 2,6 ger en luftig känsla. Rymligt kök från Ballingslöv i mörka kulörer med luckor i grågrönt och bänkskiva samt stänkskydd i matt svart. Till det adderas kromade blandare och grepphandtag i svart. Det är funktionellt, stilrent och Industriellt med en tidlös prägel. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Mörka fönsterbänkar i natursten och genomgående tvåstavsekparkett med matt borstad yta. Välplanerade sovrum och klädkammare. Badrummen har mörkgrå klinker på golv och en kvadratisk, mattglaserad varmvitt platta på väggarna. Grågrön vägghängd kommod, stor spegel, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring.
Förråd och parkering i garageplan.

Beräknat tillträde under juni 2022. Bilderna är illustrationer. För mer info: nobelberget.se.

Arkitekturen i kvarter 2 på Nobelberget är stilren och urban och har hämtat inspiration från områdets industriella historia. Kvarteret består av två hus kring en öppen, upphöjd och grönskande gård, likt en pocket park. Rustika material i granit, corten och betong blandas med inslag av trä och skir grönska.

Nobelberget blir en ny banbrytande stadsdel med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket. Panncentralen omvandlas till en magisk förskola i anslutning till Sicklastråket som binder ihop Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla. Och en kvartersrestaurang öppnar i det första bostadskvarteret.

Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

Fakta

  • Pris 8.470.000 SEK
  • Månadsavgift 5745 SEK, Internet, varmvatten och hushållsel tillkommer.
  • Adress Sickla Industriväg, 5 tr
  • Område Sickla
  • Våning 5 av 6 , hiss finns
  • Lägenhetsnummer 1-1502
  • Antal rum 5 rum
  • Boarea 112 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Bilden är en illustration.
Soltrappan. Bilden är en illustration.
Sickla Industriväg Nobelberget. Bilden är en illustration.
Sickla-Industriväg Nobelberget. Bilden är en illustration.
Sicklastråket-Nobelberget. Bilden är en illustration.
Innergård. Bilden är en illustration.

Intresseanmälan

Fri Värdering