Sylvangatan 5, vån 3

Sylvangatan 5, vån 3

Haga Norra

1 Rum
24 kvm SÅLD
Bilder

Välplanerad etta med balkong mot bästa solläge

*Juridisk person kan accepteras efter särskild prövning*
I eftertraktade Haga Norra finns nu möjligheten att förvärva denna unika etta som karakteriseras av lyxiga materialval, naturliga ljusflöden genom stora fönsterpartier och en balkong mot sydväst.

Hela lägenheten har genomgående färgsättningar i mjuka nyanser med golv i ljus askparkett och köksluckor i en snygg beige nyans från Puustelli. Vidare består köket av en bänkskiva i rostfritt stål med integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens samt inbyggd mikro.

Det lyxiga badrummet är utrustat med granitkeramik i grå ton på golv och väggar, rund spegel med bakbelysning, spotlights i tak samt kommod med förvaring. Badrummet har även matchande svarta detaljer så som bland annat handdukstork samt handdukskrokar. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Lägenheten erbjuder dessutom en balkong mot innergården i sydvästläge med skjutdörrar från golv till tak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. För förvaringsmöjligheter finns ett separat förråd finns i huset. Önskas en snabb inflyttning eller ett flexibelt tillträde är det även möjligt.

För föreningens medlemmar finns det takterrass, gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Parkering finns att hyra i ett parkeringshus som ligger ca 5 minuter bort för ca 800kr/månad (obs, i mån av plats).

Haga Norra utvecklas och blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt en matgränd med restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar.

Att bo i Haga Norra innebär närhet till Vasastan, Hagaparken samt shopping och restauranger i Mall Of Scandinavia. Här har du även nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra.

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Sylvangatan 5, vån 3
  • Område Haga Norra
  • Våning 3 av 7 , hiss finns
  • Lägenhetsnummer 65-1307
  • Antal rum 1 rum
  • Boarea 24 KVM
Sylvanvägen 5 8315
Sylvanvägen 5 8330
Områdesbild Hagaparken
Områdesbild Hagaparken
Områdesbild Hagaparken
Områdesbild Hagaparken
Områdesbild Hagaparken

Anmäl intresse

Fri Värdering