Bordtennisgatan 2

Bordtennisgatan 2

7 Rum
230 + 200 kvm SÅLD
Bilder

Belägen på parkliknande tomt med anor från 1846 .

Förmodligen Öllsjös vackraste fastighet med anor redan från 1846 med graciös huvudbyggnad och extrahus med många möjligheter till verksamhet eller utökat boende.

Redan vid entrén känner man historiens vingslag och möts upp av en stor rymlig hall/entré som karaktiserar dåtidens markering att det var elegant att äga en stor hall entre där gästerna hade gott om plats att välkomnas med rymliga ytor för avhängning innan salongen entrades. Här finns inte en utan två stora salonger på varsin sida , sannolikt det ena som användes som det klassiska herrummet.

Fyra bra sovrum i olika storlek och läge med möjlighet att göra flera om sällskapsutrymmena är för många, badrummet med ingång både från entré hall och masterbedroom, samt separat wc.

I hela huset finns originalmålningar, genuina trä och parkettgolv, spröjsade fönster och spegeldörrar samt fungerande eldstad.

Fantastisk trädgårdstomt med anlagda grusgångar, välklippta träd, tjock gräsmatta och många insynskyddade uteplatser, genuin boendekvalitét interiört och exteriört.

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Bordtennisgatan 2
  • Område
  • Antal rum 7 rum
  • Boarea + Biarea 230 + 200 KVM

Intresseanmälan

Fri Värdering