Parkvägen 3

Parkvägen 3

Näsby Park Sjösidan

6 Rum 14.995.000 SEK
208 + 66 kvm
Bilder

Exklusiv tvåplansvilla på Näsby Parks Sjösida!

Exklusiv tvåplansvilla där vackra originaldetaljer möter modern design på Näsby Parks Sjösida. Villan har under 2017 genomgått en gedigen renovering med moderna och tidlösa materialval. Charmiga originaldetaljer så som fiskbensparkett, stora spröjsade fönster och de inmurade braskaminer har man varsamt finputsat. Den ståtliga villan bjuder på en fenomenal planlösning med generösa sällskapsytor, rymliga sovrum, upprustat kök, stilfulla badrum och uteplatser med sol från morgon till när sista kvällsstrålarna går ner.

Första plan erbjuder en välkomnande hall i generös storlek med smakfullt klinkergolv och inmurad kamin i klassisk karaktär. Hallens ljusgråa väggar är inklädda i eleganta väggpaneler i vit kulör. Från hallen når man fyra rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns ett stort badrum inredd med bastu som inger en fantastisk spa-känsla, vinförråd samt groventré med goda förvaring- och avhängningsmöjligheter. Utmärkande med övre plan är den generösa sällskapsytan mellan vardagsrum och matsal. Här möts man av ett vackert kassettundertak, inmurad kamin, fiskbensparkett och stora spröjsade fönster som ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Luftigt vitt kök som har rustats upp omsorgsfullt, ett rymligt sovrum och badrum inrett i smakfulla materialval.

Fastigheten är belägen i privat läge och har en generös tomtstorlek om hela 1338 kvm. Välskött trädgård och plana gräsytor som skapar en härlig lekplats för barnen att leka på. Fristående dubbelgarage med förråd, friggebod och extra förråd intill huvudbyggnadens entré ger en biyta om totalt 66 kvm.

Välkommen till en mycket vacker villa på en lugn och högt belägen adress på Näsby Parks Sjösida!

Kontakta mäklaren för privat visning!

Fakta

  • utgångspris 14.995.000 SEK
  • Adress Parkvägen 3
  • Område Näsby Park Sjösidan
  • Antal rum 6 rum
  • Boarea + Biarea 208 + 66 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning

Intresseanmälan

Fri Värdering