Tallarövägen 1

Tallarövägen 1

Vaxholm

6 Rum 7.495.000 SEK
166 + 41 kvm
Bilder

Tvåplansvilla med suterrängvåning och egen båtplats i underbara Vaxholm!

Välkomna till en charmig tvåplansvilla med suterrängvåning i underbara Vaxholm. Med en bevarad charm från 70-talet har detta funkishus en fantastisk potential för den som önskar sätta sin egna prägel på huset. Fastigheten är belägen i ett högt och privat läge med havsglimt över Vaxholms vatten. Med endast några minuters promenadavstånd når man fastighetens tillhörande båtplats och populära Eriksö friluftsområde med härliga badplatser och vackra skogsmiljöer.

På nedre plan välkomnas man av en hall som leder in till en underbar planlösning med stora och öppna ytor mellan kök, matsal och vardagsrum. Här finns en charmig braskamin och utgångar till ett flertal insynsskyddade uteplatser i olika väderstreck. Från hallen når man gästtoaletten och ett rymligt klädvårdsutrymme. Den karaktärsfulla spiraltrappan i generös storlek leder ner till både suterrängvåningen samt övervåningen. Övre plan bjuder på ett allrum i generös storlek, i anslutning till allrummet finns en rymlig balkong med trappa som leder ned till den idylliska trädgården. Här finns även tre stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett badrum med badkar.

Suterrängvåningen har tidigare använts som ateljé för en konstnärlig verksamhet. Här finns stora fönster som ger ett ljuvligt ljusinsläpp, en fantastisk braskamin, kök, WC, egen ingång och en härlig uteplats. Den välplanerade suterrängvåningen utgör en perfekt uthyrningsmöjlighet för den som önskar finansiera en del av sitt boende.

På husets baksida finns en underbar trädgård och skogsmiljö som skapar en härlig plats för barnen att leka på. På fastigheten finns en isolerad friggebod som använts som både gästtuga och förvaring samt ett fristående rymligt garage. Med endast några minuters promenadavstånd når man härliga badplatser med både sandstränder och klippor samt camping- och tältplatsområden.

Kontakta mäklaren för privat visning!

Fakta

  • Pris 7.495.000 SEK
  • Adress Tallarövägen 1
  • Område Vaxholm
  • Antal rum 6 rum
  • Boarea + Biarea 166 + 41 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning
Sutterängplan
Nedre plan
Övre plan

Intresseanmälan

Fri Värdering