Blomvägen 2

Blomvägen 2

Nora

6 Rum
165 + 2 kvm SÅLD
Bilder

Välplanerad enplansvilla i idylliskt läge

Välplanerad enplansvilla i vinkel med idylliskt läge i populära Nora, Danderyd. Villan har under 2010 genomgått en gedigen renovering med genomgående smakfulla och stilrena materialval. Väldisponerad öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum som inger en härlig rymdkänsla. De stora fönsterpartierna mot den välskötta trädgården och terrassen ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Här bor man i närheten till Mörby Centrum, goda kommunikationer, fantastiska havs- och naturmiljöer samt ett stort urval av barnomsorg och skolor.

Villan har en inbjudande hall med goda avhängning- och förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns ett mycket generöst hobbyrum med ett rymligt förråd. Från hallen öppnar huset upp sig till den stora öppna planlösningen där kök, matsal och allrum möts med stora fönsterpartier som ger ett ljuvligt ljusinsläpp. Från matsalen och allrummet finns två direkta accesser till terrassen och den soliga trädgårdstomten. Det stilrena och fullutrustade köket har en stor köksö med rum för sittplatser och möjlighet att duka upp som avlastningsyta vid stora bjudningar. Från matsalen finns en korridor som leder till tre rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter, klädkammare, ett badrum med dusch och badkar samt WC med möjlighet att installera dusch.

I anslutning till husets vinkel finns en underbar terrass i privat södervänt läge. Här blickar man ut över den välskötta trädgårdstomten med gräsmatta och äppelträd som utgör en perfekt plats för barnen att leka på. Vid sidan om huvudbyggnaden finns en friggebod för ytterligare förvaring.

Välkomna till en mycket väldisponerad villa på en lugn adress i populära Nora, Danderyd!

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Blomvägen 2
  • Område Nora
  • Antal rum 6 rum
  • Boarea + Biarea 165 + 2 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Intresseanmälan

Fri Värdering