PGA CATALUNYA GOLF & LYXRESORT

Efter 20 års arbete är PGA Catalunya en referenspunkt bland lyxresorter i världen. De som bor här har en geografisk placering i Europa som är trippel A och är perfekt för den som lever ett aktivt liv. Området kommer att fortsätta att utvecklas och kvalitetsbostäderna byggs successivt i samråd med kunderna.

Moderna arkitektritade hus i ett vackert och skyddat område - mellan Barcelona, Frankrike och skidåkning i Pyrenéerna. Du bor 20 minuter från Costa Bravas stränder och matkulturen i Katalonien finns överallt. Här bor du i ett arkitektritat hus som sköts om av resortens personal/concierge service. På området finns ett 5-stjärnigt och ett 4-stjärnigt hotell samt ett flertal restauranger.

PGA Catalunya Resort är beläget i ett oändligt vackert landskap där två 18-hålsbanor ryms. En av dessa, Stadium Course, har blivit utnämnd till Spaniens bästa golfbana och en av de absolut bästa i Europa samt topp 100 i världen. Ett stenkast från Girona och stränderna på Costa Brava ligger PGA Catalunya, ett lyxgolfresort utan like. I bländande vacker natur ligger bostäderna bland de vackra golfbanorna.

Oavsett om du vill bo modernt, ha tillgång till förstklassiga sportanläggningar eller bara komma bort från allt. Här finns något för dig. Priser från 5 000.000 och uppåt.

Kontakta Sven Wallén på +46703780088 om ni vill veta mer eller boka tid i vårt showroom. Det går också bra att maila på sven@fantasticfrank.se.


 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank livet på PGA

Livet på resorten

En vanlig söndagsutflykt åker man en dryg timme norrut till skidanläggningen La Molina Ski Resort, efteråt brukar man åka ner för berget och äta middag i Frankrike innan man vänder hem till huset på resorten.

Ägare har tillgång till Residents club där det finns utom- och inomhuspool, gym och ett SPA och möjlighet till bland annat yoga, tennis, padel eller cyklar att låna. Barnpool och aktivitetsområde för de små. Du kan boka massage eller en lektion i spanska i ditt hus. Allt för en aktiv livsstil!

Resorten har en egen vingård och hästar för alla hästentusiaster som vill rida på sin fritid. Området har en egen trädgård med en trädgårdsmästare där du kan hämta/plocka det du vill ha till lunch eller middag som tomater, kål, majs, bönor mm. Naturen runt om resorten är fantastisk för cykling, både för dig med mountainbike och landsvägsracer. Du bor vid Costa Brava med det katalanska köket, det är det här området som har gjort det spanska köket världsberömt. Det är 15 minuter till 3-stjärniga Michelin-krogen El Cellar de Can Roca och inom en timme från resorten finns ytterliga nio 1- eller 2-stjärniga krogar.

Här finns stränder för vattensporter vid kustbyarna, teater och konsthistoria i Girona och ett rikt friluftsliv. En knapp timme med bil eller ännu snabbare med tåg söderut ligger Barcelona, en knapp timme norrut ligger Frankrike. Det går en shuttlebus till kusten där PGA har en privat Beach club.

 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank livet på PGA

 

 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank de Fantastiska husen

De unika Bostäderna

Vi har nu förmånen att erbjuda den skandinaviska marknaden områdets vackra och stilrena hus. Välj att köpa en Terrace Villas, Semi detached villas eller en Luxury Villa. Husen byggs i dialog med dig som kund om du inte väljer ett färdigbyggt hus. Alla hus byggs i en modern stilren arkitektur.

När ni köper ett hus så får ni tillgång till hela områdets aktiviteter, golfbanorna och service. Före avresan från Spanien ber ni bara att huset ska vara iordningställt och kylen ska vara fylld. I månadsavgiften ingår tillgång till Residents club. Där njuter ni av inom- och utomhuspool, barnpool, SPA, träningspass, yoga eller tar ett pass på cykeln eller spelar tennis/padel. I Residents Club ingår en concierge service i absolut världsklass som gör livet lätt att leva.

Du bor på en "gated community” vilket gör att du har ett säkert boende. Oavsett vilken bostad ni väljer, kommer PGA Catalunya se till att ni blir bortskämda och får en aktiv och avkopplande tillvaro.

 

 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank Terrace Villas
Terrace Villas

Townhouse med 3 sovrum och tre badrum fördelade på två våningar med egen terrass samt utekök. Husen har högsta kvalitet i alla detaljer med ett stort masterbedrum med en-suite badrum samt walk-in-closet. Läget är nära till Clubhouse, hotellen, restauranger samt Residents club och alla faciliteter.

Parkeringsplats på tomten under tak och eget förråd och tillgång en gemensam infinitypool med barn- och vuxendel.
Priser från ca 8 miljoner (exkl skatter). Mer på PGA Catalunyas webb.

 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank Semi Detached Villas
Semi Detached Villas

Husen har 4 sovrum, 3 badrum och en egen patio (liten innergård). Husen har ett rymligt garage för golfbil och cyklar mm samt ett härligt masterbedrum med utsikt över poolen samt naturen. Från terassen med grillplatsen är det bara ett par steg till en egen infinitypool.

Generösa fönster från golv till tak. Husen är designade med mycket växter för att sudda ut gränserna mellan ute och inne. Priser från ca 10 miljoner (exkl skatter). Mer på PGA Catalunyas webb.

 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank Luxury Villas
Luxury Villas

När det kommer till villor är möjligheterna många. Antingen väljer ni en tomt och därefter arkitektritas ett hus helt enligt era önskemål. Det finns också ett antal olika typhus. På området finns dessa byggda som visningsvillor som du kan titta på när du är på plats.

Det finns ett brett utbud men gemensamt för alla villor är givetvis egen pool, egen trädgård och att de utförs enligt era behov. Placerade i harmoni med omgivningen och miljön. Priser från ca 15 miljoner (exkl skatter) upp till 40 miljoner. Mer på PGA Catalunyas webb.

 

Försäljningsansvarig

Kontakta Sven Wallén på +46703780088 om ni vill veta mer eller boka tid i vårt showroom. Det går också bra att maila på sven@fantasticfrank.se.

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank Oak Villas

Fantastic Frank PGA Catalunya Pineda INT Gia

Fantastic Frank PGA Catalunya La Vinya Show Villa

Fantastic Frank PGA Catalunya Pineda

 


 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank fairway golf

Golfen

På PGA Catalunya Resort finns två golfbanor i världsklass; Stadium course, en mer utmanande bana, och Tour course, en mer lättspelad bana. Banorna är i absolut toppskick och utvecklas år efter år.

Stadium course blev nyligen framröstad som #77 i Världen, #3 i Europa och #1 i Spanien. Banan är utmanande med sina fairways som löper mellan vackra träd, strategiskt placerade bunkrar och de små sjöarna som kommer i spel på inte mindre än 7 hål. Kvaliteten och den allt som oftast hänförande utsikten gör att spelare kommer tillbaka om och om igen för att testa sin egen förmåga.

Tour course är en lika vacker men något enklare utmaning. Utmärkande för banan är sjöarna, alla pinjeträd, bredare fairways och de fina bunkrarna.

I anslutning till golfbanorna så finns resortens alla faciliteter. 

 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank Katalonien

Området

Katalonien är utan tvekan en av de mest attraktiva områdena i Europa med en geografisk och kulturell variation som inspirerade genierna Dalí, Picasso och Gaudi.

PGA Catalunya ligger perfekt placerat strax norr om Barcelona och just söder om Franska gränsen. På själva resorten finns ridning, padel, tennis och träningslokaler. Det finns fina restauranger och i PGA's närhet finns ännu mer. Det är bara några tiotalet minuter ut till kusten där spanska fiskebyar trängs med vackra stränder. I Girona finns en gammal vacker stad att upptäcka med unik arkitektur och vackra gränder. Den yngre generationen kanske tar tåget in till Barcelona medan den äldre åker över gränsen till Frankrike för att frossa i skaldjur.

I Katalonien finns utan tvekan något för alla och kanske är det en av de mest attraktiva regionerna i Europa.

 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank kulturen girona katalonien

 


 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank aktiviteter

Aktiviteter

PGA Catalunya är byggt kring upplevelser och aktiviteter. På resorten finns en exklusiv SPA-anläggning, yoga-salar och träning i både grupp och individuellt. Det finns hästar för dig som vill upptäcka landskapet på hästryggen, leder för downhill cykling, tennisbanor och nya padelbanor - och ett stort gym. Det anordnas många turer på både cykel och häst och olika aktiviteter på resortens egna vingård.

Förmiddagen kan spenderas på gymmet eller tennisbanan och under eftermiddagen kan ni spela golf, fara iväg på hästryggen, eller ta ett stärkande yogapass. Kvällen kan i lugn och ro spenderas i restaurangerna som finns i resortens 5-stjärniga hotell. Har man äldre barn går det tåg in till Barcelona mer eller mindre dygnet runt.

Till PGA hör en Beach club som bara ligger 25 minuter bort - dit går det bekväma shuttle buses. Längs kusten trängs pittoreska fiskebyar med vackra stränder och höga klippor.

Vid kusten går det att hyra segelbåt för dagslånga segelturer eller mängder av andra vattensporter för lite mer fartfyllda aktiviteter. 

Det är ungefär 1,5 timme till skidbacken och inom 1 timme ligger femton stycken Guide Michelin-stjärnkrogar. 

Det kulturella utbudet är väldigt stort med Gamla Stan i Girona och Dalí-triangeln som kopplas samman av det välbesökta Dalí Theatre muséet i Figueres, Salvador Dalí House muséet och artistens hem i fiskebyn Cadaqués samt Gala Dalí House i byn Púbol.

 

PGA Catalunya Resort Fantastic Frank golf cykel skidor

 

 

 

 

 

News