Sälja med oss

VÅR MODELL

Fantastic Frank är en traditionell fastighetsmäklare i modern tappning. Trygghet och service är kärnan för både säljare och köpare. Fokus på det visuella, marknadsföring och ett tydligare uttryck är det som utmärker oss.

Vi tror på att hitta rätt köpare av objekten vi förmedlar. Vi betraktar varje bostad som ett eget varumärke, analyserar dess egenskaper och potential, visualiserar och paketerar dem för att attrahera rätt målgrupp och den slutliga köparen.

Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf. De granskar bostaden och skapar en strategi för att förmedla den både materiellt och visuellt. Fantastic Frank är en mäklarfirma för en visuell samtid. Vi arbetar med fotografer och inredningsdesigners inom mode, reklam och arkitektur för att skapa samma inspirerande och vackra bilder som magasinen ger oss. Med dessa bilder som verktyg har våra skickliga mäklare förutsättningarna för den bästa möjliga affären.

 

VÅRT TEAM

Mäklare – Våra mäklare är skickliga, erfarna och har den vinnarinstinkt som du vill ha. De har kommit till oss för att få de bästa förutsättningarna för sitt hantverk. 

Marknadsföring – Genom vår egna digitala marknadsföringsplattform mångdubblar vi antalet exponeringar av er bostadsannons jämfört med enbart Hemnet. En förutsättning för de högsta priserna.

Fotografer – Vi arbetar med fotografer inom mode, reklam och arkitektur. Deras förmåga att skapa bilder som kommunicerar, inspirerar och engagerar är avgörande för att attrahera rätt köpare. 

Inredningsdesigners – Våra inredningsdesigners tillhör de bästa inom arkitektur, reklam och mode. Tillsammans med fotografen och utifrån objektets förutsättningar så skapar man det köparen vill ha.

 

Fri värdering / anlita oss

Hur får du högst slutpris när du säljer din bostad? Vi vet och har ett team som visat sig slå rekord efter rekord. Boka en fri värdering och låt oss berätta om vårt arbetssätt. Vi har kontor i Innerstaden och Sjöstaden i Stockholm, I östra Skåne och i spännande städer utomlands. Kontaktinformation till kontoren här.

Ring +46 8 120 45 100 eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig för att diskutera din försäljning.

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

Kontor

 

 

Mäklare Stockholm

Mäklare Palma

Mäklare Berlin

Mäklare Frankfurt

 

Real estate agents Langhe

Vårt Team