Skåne - Österlen - Kristianstad

Skåne

Skåne - Österlen - Kristianstad

Nu öppnar vi Fantastic Frank Skåne. Vi arbetar med varje enskilt objekt utifrån dess specifika behov av marknadsföring och försäljningsstrategi. På så vis får vi fram det bästa av varje fastighet, visuellt och i förlängningen ekonomiskt.

Kontakta kontorschef Lisa Paulsson för att diskutera er bostadsförsäljning med oss: lisa@fantasticfrank.se / 0708 97 87 28.

 

Kontakta oss

 

Fantastic Frank Skåne-Österlen-Kristianstad

 

Vi kan östra Skåne!

Nu öppnar vi upp Fantastic Frank i Skåne, till en början med fokus på bostäder och fastigheter i östra Skåne och i förlängningen hela Skåne. Österlen är ett av Sveriges mest välkända och starka varumärken när det kommer till geografiska områden i Sverige. Hanökusten tillhör bland det vackraste och mest spektakulära Sverige har att erbjuda. Samtidigt är regionen på en enorm tillväxtresa, det växer fram nya fina, genomtänkta och arkitektoniskt vackra byggnader och områden på flera ställen.

Fantastic Frank verksamhet sträcker sig över flera orter i Europa något som gynnar vårt Skånekontor då regionens attraktionskraft ökar år för år både i Sverige och internationellt.

Vi arbetar med varje enskilt objekt utifrån dess specifika behov av marknadsföring och försäljningsstrategi. På så vis får vi fram det bästa av varje fastighet, visuellt och i förlängningen ekonomiskt.

 

Kommande nyproduktion

Fantastic Frank nytt bostadsområde Kristianstad Åhus Österlen

 

 

Aktuell nyproduktion - utlandet

Fantastic Frank PGA Catalunya resort golf villas

 

Kontor