Östgötagatan 22 - 2 rum - Mosebacke

 

 

Vår bostadsförsäljning drivs av vårt motto ”Inspire to Buy”. Service, utvalda bostäder och en passion för estetik utmärker oss.

 

 

 

 

 

 

Aktuell nyproduktion

Fantastic Frank nyproduktion Haga Norra - Etapp 2 BraBo

Fantastic Frank nyproduktion Haga Norra - Etapp 1 BraBo

Fantastic Frank nyproduktion Nobelberget Atrium Ljungberg - Kvarter 2

Fantastic Frank nyproduktion Nova Park Einar Mattsson

Fantastic Frank nyproduktion Nobelberget Atrium Ljungberg - Kvarter 1

 

Alla projekt

 

Fantastic Frank Stockholm

I arvodet ingår allting som behövs för att bostaden ska - likt en inredningstidning - inspirera till köp. Stylist, smart marknadsföring, nytänkande foto och en mäklare med erfarenhet och säljdriv.

Vi är annorlunda
Vi stylar din bostad för nå ett högre slutpris. Våra stylister & fotografer kommer från mode och reklamindustrin. Deras förmåga att ta fram bilder som inspirerar och engagerar är en nyckel för att attrahera den rätta köparen.

Vi älskar att sälja
Mer än någonting annat älskar vi att sälja. Vi är stolta över vårt säljdriv och framgången som det gett oss - och våra klienter. Kontakta oss idag och låt oss bli din nya favoritmäklare.

Kontakt / 08-120 45 100innerstaden@fantasticfrank.se / Norr Mälarstrand 10.

 

 

Fri värdering

Hur får du högst slutpris när du säljer din bostad? Vi har ett team som vet. Boka en fri värdering och låt oss berätta om vårt arbetssätt. Värderingen kan också vara helt digital om ni så önskar - vi behöver inte träffas fysiskt för att göra en bra värdering.

Vi har kontor i Stockholm, Malmö, östra Skåne och i flera städer i Europa. Kontaktinformation till kontoren här.

 

 

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

Vårt Team