Stockholm Innerstaden

Mäklare Stockholm

 

 

Fantastic Frank Innerstaden

 

You are Fantastic, we are Frank. Vi borde träffas!

Välkommen till Fantastic Frank i Stockholm innerstad. Kontoret ligger på Norr Mälarstrand 10 på Kungsholmen. Här sitter våra erfarna och kunniga mäklare som är specialister på hela Stockholms innerstad och vissa utvalda närförorter. Här sitter också teamet som jobbar med nyproduktion, marknadsföring, administrativ personal och ledning.

Vi arbetar med varje enskilt objekt utifrån dess specifika behov av marknadsföring och försäljningsstrategi. På så vis får vi fram det bästa av varje bostad, visuellt och i förlängningen ekonomiskt.

Välkomna in till Norr Mälarstrand 10 för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med er försäljning eller ring 08-120 45 100 / maila innerstaden@fantasticfrank.se.

 

Alla bostäder till salu

 

VÅR MODELL

Fantastic Frank är en traditionell fastighetsmäklare i modern tappning. Trygghet och service är kärnan för både säljare och köpare. Fokus på det visuella, marknadsföring och ett tydligare uttryck är det som utmärker oss.

Vi tror på att hitta rätt köpare av objekten vi förmedlar. Vi betraktar varje bostad som ett eget varumärke, analyserar dess egenskaper och potential, visualiserar och paketerar dem för att attrahera rätt målgrupp och den slutliga köparen.

Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf. De granskar bostaden och skapar en strategi för att förmedla den både materiellt och visuellt. Fantastic Frank är en mäklarfirma för en visuell samtid. Vi arbetar med fotografer och inredningsdesigners inom mode, reklam och arkitektur för att skapa samma inspirerande och vackra bilder som magasinen ger oss. Med dessa bilder som verktyg har våra skickliga mäklare förutsättningarna för den bästa möjliga affären.

 

VÅRT TEAM

Mäklare – Våra mäklare är skickliga, erfarna och har den vinnarinstinkt som du vill ha. De har kommit till oss för att få de bästa förutsättningarna för sitt hantverk. 

Marknadsföring – Genom vår egna digitala marknadsföringsplattform mångdubblar vi antalet exponeringar av er bostadsannons jämfört med enbart Hemnet. En förutsättning för de högsta priserna.

Fotografer – Vi arbetar med fotografer inom mode, reklam och arkitektur. Deras förmåga att skapa bilder som kommunicerar, inspirerar och engagerar är avgörande för att attrahera rätt köpare. 

Inredningsdesigners – Våra inredningsdesigners tillhör de bästa inom arkitektur, reklam och mode. Tillsammans med fotografen och utifrån objektets förutsättningar så skapar man det köparen vill ha.

 

Fri värdering / anlita oss

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

Vårt Team

 

Aktuell nyproduktion

Fantastic Frank nyproduktion Nobelberget Atrium Ljungberg

Fantastic Frank nyproduktion Nova Park Einar Mattsson

Fantastic Frank PGA Catalunya resort golf villas

 

Alla projekt