Fastighetsmäklare Östermalm / Gärdet

Bor ni på Östermalm eller Gärdet och letar efter erfarna och kunniga mäklare som kan alla områden här och brinner för fantastiska bilder och fantastiska affärer? Då har ni hittat rätt!

Östermalm är kanske Stockholms mest centrala stadsdel och här finns såklart de dyraste lägenheterna och våningarna i de mest exklusiva bostadskvarteren i Stockholm. Gärdet erbjuder ett fint boende med närhet till natur/parker - perfekt för småbarnsfamiljer men här har också många äldre sin bostad kvar. Östermalm erbjuder fantastiska Karlaplan, exklusivaste butikerna och restaurangerna men också oslagbara grönområden ute på Djurgården.

Vi säljer bostäder från hela Östermalm och Gärdet vilket givetvis inkluderar Hjorthagen, Djurgården och Norra Djurgården. Kontakta oss för fri värdering eller om ni vill veta hemligheterna bakom ett högt försäljningspris: 08-120 45 100 eller info@fantasticfrank.se.
 

Till kontorets sida   Våra Mäklare Östermalm/Gärdet
 

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

VÅR MODELL

Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf. De granskar bostaden och skapar en strategi för att förmedla den både materiellt och visuellt. Våra stylister ser till att lägenheten är Instagram-vänlig och våra fotografer använder ljus och vinklar för att fullända det visuella. Vi arbetar med fotografer och inredningsdesigners inom mode, reklam och arkitektur för att skapa samma inspirerande och vackra bilder som magasinen eller Instagram ger oss. Med dessa bilder som verktyg har våra skickliga mäklare förutsättningarna för den bästa möjliga affären.

 

VÅRT TEAM

Mäklare – Våra mäklare är skickliga, erfarna och har den vinnarinstinkt som du vill ha. De har kommit till oss för att få de bästa förutsättningarna för sitt hantverk. 

Marknadsföring – Genom vår egna digitala marknadsföringsplattform mångdubblar vi antalet exponeringar av er bostadsannons jämfört med enbart Hemnet. En förutsättning för de högsta priserna. 

Fotografer – Vi arbetar med fotografer inom mode, reklam och arkitektur. Deras förmåga att skapa bilder som kommunicerar, inspirerar och engagerar är avgörande för att attrahera rätt köpare. 

Inredningsdesigners – Våra inredningsdesigners tillhör de bästa inom arkitektur, reklam och mode. Tillsammans med fotografen och utifrån objektets förutsättningar så skapar man det köparen vill ha.

 

Vårt Team

Fastighetsmäklare Östermalm / Gärdet

Fantastic Frank Fastighetsmäklare Östermalm / Gärdet

På vårt stora kontor på Norr Mälarstrand 10 på Kungsholmen sitter våra erfarna och kunniga mäklare som tillhör Innerstadskontoret! Här sitter också teamet som jobbar med nyproduktion, marknadsföring, administrativ personal och ledning. Välkomna in för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med er försäljning - vi har öppet mellan 09.00 - 18.00 vardagar. 

Kontor