VI VÄXER OCH ÖPPNAR FLER KONTOR

Fantastic Frank är framtidens mäkleri och nu vill vi bli fler, ​många fler.​ Närmaste året öppnar vi nya kontor i Sverige och utomlands. Företaget grundades 2010 för att möta storstadsbons krav på kvalitet och originalitet.

 

English version

 

Följ med oss på en spännande resa

Vi är en traditionell fastighetsmäklare i modern tappning. Vårt sätt att arbeta ger högre slutpris och höga arvoden. Vi betraktar varje bostad som ett eget varumärke, analyserar dess egenskaper och presenterar dem för att attrahera rätt målgrupp och den slutliga köparen. Vår modell bygger på samarbete mellan mäklare, inredare och fotograf och en effektiv marknadsföring.

Bli en del av Fantastic Frank. Vi söker alltid efter nya mäklare med säljfokus och mycket energi till våra kontor i Stockholm och Malmö, men vi söker även efter dig som är beredd att ta steget att bli franchisetagare i Sverige eller på kontinenten.

 


 

Fantastic Frank arbetsplats arbete fastighestmäklare mäklare

 

En fantastisk arbetsplats

Definitionen av en fantastisk arbetsplats är för oss en arbetsplats där man utvecklas, överträffar sina mål och har roligt. Oavsett om du är mäklare hos oss eller om du vill ha mer ansvar och driva franchise-kontor. Allt vi gör genomsyras av kvalitet och omsorg om detaljer. Därför anställs bara de allra bästa hos Fantastic Frank.

Vi är ett internationellt fastighetsmäkleri som ger oss många fördelar som fler kunder och möjligheter att ständigt utvecklas. Vår unika och ledande marknadsföring gör att blivande kunder hör av sig till oss och undrar över vår framgångsrika försäljningsmodell. Det gör att du som mäklare framför allt kan koncentrera dig på att ta hand om, och vårda, dina nya och gamla kunder och ta del av ett stort inflöde av intag.

Kontakta Sven Wallén på +46703780088 om ni vill veta mer om vilka möjligheter vi erbjuder. Det går också bra att maila på sven@fantasticfrank.se.

 


 

Om Fantastic Frank

Vi erbjuder marknadens bästa ersättningspaket och ett fastighetsmäkleri i framkant. Vår försäljningsprocess skapar förutsättningar för nöjda kunder och du ges möjlighet att fokusera på framgångsrik försäljning uppbackad av hela vårt team av marknadsförare, stylister och fotografer. Som mäklare hos oss är du en stjärna och blir behandlad som en stjärna.

Vi tror att vi är förstahandsvalet bland mäklare för den nya kundbas som växer fram som är väldigt kvalitetsmedveten och inredningsintresserad. De bryr sig om hur deras bostäder ser ut och är mycket noga i valet av mäklare.


 

Fastighetsmäklare

Vi söker efter dig som har mycket energi och älskar affärer. Hos oss arbetar du tillsammans med andra mäklare, mäklarassistent och ett helt team som jobbar med marknadsföring, nyproduktion och affärsutveckling.

DU ÄR

Vi söker erfarna mäklare eller unga hungriga mäklare som är redo för nästa kliv i karriären.

För att lyckas i rollen som mäklare ser vi att du är en lagspelare med stort intresse av att arbeta med andra människor. Med en välutvecklad social förmåga inger du förtroende hos kunder och kollegor och bygger därigenom starka relationer. Du är ödmjuk och anpassar din kommunikation efter de personer du möter. Vidare har du ett naturligt sinne för ordning och struktur. Du motiveras av att se resultat och arbetar med målsättning för att nå dit du vill.​

VI ERBJUDER

På våra fina kontor jobbar du med försäljningar över hela kontorets område men även med intressanta försäljningar utanför och med rätt bakgrund kommer du att slå dina egna högt uppsatta säljmål. Vi har marknadens bästa ersättningspaket.

För att trivas på Fantastic Frank ser vi även att du värderar ett öppet klimat där du ges stort utrymme att arbeta fritt men med hög arbetsmoral. Att vara en del av Fantastic Frank innebär att du får jobba på ett mäkleri som verkligen har en marknadsföring i världsklass. Du kan fokusera på att sälja lägenheter och dra in nya affärer medan teamet på Fantastic Frank tar hand om marknadsföringen och ser till att dina kunder får de bästa fotograferna och stylisterna i branschen.

NYPRODUKTION

Är du junior på nyproduktion eller har du jobbat många år och är nyfiken på hur det är att jobba med ett starkt design och arkitektur-inriktat varumärke inom Nyproduktion? Hör av dig till Christina Dahlin på christina@fantasticfrank.se.

Just nu söker vi mäklare i  Sverige för ...

Nyproduktion Malmö Stockholm


 

Bli franchisetagare

Varje dag hör folk av sig till oss för att de vill sälja sin bostad med Fantastic Frank. Varje dag, året runt. De ser vår marknadsföring och vårt sätt att göra affärer och i det känner de igen sig mer än hos våra konkurrenter. Vår modell är bra för säljaren, och bra för våra mäklare. Idag har vi kontor i Stockholm, Malmö, Berlin, Frankfurt, Palma, Ibiza, Barcelona, Langhe och i Lissabon. Vi öppnar snart kontor i Danmark och fler kontor i Tyskland. Det är en lång lista av kollegor som du får. I ett internationellt nätverk fullt med affärsmöjligheter. Nu öppnar vi upp för ytterligare franchisetagare att driva egna Fantastic Frank-kontor. De närmsta åren kommer vi öppna franchisekontor i fler spännande storstäder i Europa. Städer med hög tillväxt där vi kan göra skillnad inom nyproduktion och succesion. Städer där vi snabbt kan ta stora marknadsandelar.​

​ 

VAD VI LOVAR VÅRA FRANCHISETAGARE​

​​Vi hjälper våra franchisetagare ska växa sina affärsområden. Vi förstår urbaniseringen och hur sociala medier ska användas för att attrahera fler kunder.

​VI HAR

 • ​- Hög kvalitet i allt vi gör vilket ger högre arvoden
 • - Ett välkänt europeiskt varumärke
 • - Marknadsföring i världsklass vilket ger fler intag
 • - En IT-plattform i framkant
 • - Startup-program och kontinuerlig utbildning

Fantastic Frank är förstahandsvalet för en ny kvalitetsmedveten kundbas som är på kraftig framväxt i Europas storstäder.

​VI SÖKER​​

Är du en driven mäklare med stora ambitioner som älskar att vinna över dina konkurrenter, och som dessutom har någon kompis som delar dina ambitioner? 

Kontakta Sven Wallén på +46703780088 om ni vill veta mer om vilka möjligheter vi erbjuder. Det går också bra att maila på sven@fantasticfrank.se.

VAR

Just nu söker vi franchisetagare till kontor i:

göteborg oslo amsterdam


 

​FANTASTIC FRANK I KORTHET

 • Mer än tio års positivt rykte

  Positiv press från världens alla hörn ger trygghet när våra kunder gör sin research. Faktum är att vi är ett av världens mest omtalade varumärken i mäklarbranschen. Det ger intag och det gör att du vinner intag oftare!

 • Vi säljer snabbt

  Forskning visar att emotionell förankring snabbar på beslutsprocessen vid ett köp. Vi påverkar den rationella köp-processen och får köparen att känna något extra för bostaden.

 • Högre arvoden

  Vi får mer betalt vid våra försäljningar och erbjuder en produkt av högsta kvalitet. Det gör att arvodet är högre än hos våra konkurrenter.

 • Fler klienter

  Tack vare vår unika marknadsföringsmodell skapar våra försäljningar en buzz och en medvetenhet om Fantastic Frank långt utanför de vanliga marknadsföringskanalerna.