Linda Segerström

Fantastic Frank real estate agent Linda Segerström
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Segerström

Linda blev färdigutbildad mäklare 2010 och valde sommaren 2014 att fortsätta sin framgångsrika karriär hos oss på Fantastic Frank. Som person är Linda engagerad, personlig och målmedveten men är också angelägen om att överträffa både säljare och köpares förväntningar.

Linda radar upp fina utmärkelser och prestationer. 2016 var Linda den tredje mest rekommenderade mäklare i Sverige! Mest rekommenderad av alla i Stockholm. Det var ingen tillfällighet utan Linda var 2017 den fjärde mest rekommenderade mäklaren inom tullarna i Stockholm. *

Sedan 2016 är Linda även med på listan över de mest transparenta mäklarna och år 2017 kommer hon på 2a plats när det gäller mäklare inom Stockholms tullar. **

Hon gör det där lilla extra för sina kunder och hon är en tävlingsmänniska ut i fingertopparna som alltid uppnår bästa möjliga resultat. Linda vet vad som krävs för att nå högsta resultat då hon bland annat är svensk mästare i handboll. Kvalitet, brinnande engagemang och hårt arbete är viktigast för att skapa en lyckad affär för alla parter anser Linda.

*) Topplistan är baserad på antal rekommendationer inkomna fram till och med 2017-08-15
**) Topplistan är baserad på rekommendationer inkomna hittills i år under 2017 och sorterad på antalet rekommendationer under perioden. Endast mäklare som har skickat en rekommendationsförfrågan till över 90% av sina säljare är med i underlaget.