Nyproduktion - Stockholm

Vi jobbar med nyproduktion utifrån vårt 350 kvm showroom på Norr Mälarstrand.

Ett fantastiskt ställe för visningsevent.

Läs mer

Anlita oss / fri värdering

 

VÅR MODELL

Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf. De granskar bostaden och skapar en strategi för att förmedla den både materiellt och visuellt. Våra stylister ser till att lägenheten är Instagram-vänlig och våra fotografer använder ljus och vinklar för att fullända det visuella. Vi arbetar med fotografer och inredningsdesigners inom mode, reklam och arkitektur för att skapa samma inspirerande och vackra bilder som magasinen eller Instagram ger oss. Med dessa bilder som verktyg har våra skickliga mäklare förutsättningarna för den bästa möjliga affären.

 

VÅRT TEAM

Mäklare – Våra mäklare är skickliga, erfarna och har den vinnarinstinkt som du vill ha. De har kommit till oss för att få de bästa förutsättningarna för sitt hantverk. 

Marknadsföring – Genom vår egna digitala marknadsföringsplattform mångdubblar vi antalet exponeringar av er bostadsannons jämfört med enbart Hemnet. En förutsättning för de högsta priserna. 

Fotografer – Vi arbetar med fotografer inom mode, reklam och arkitektur. Deras förmåga att skapa bilder som kommunicerar, inspirerar och engagerar är avgörande för att attrahera rätt köpare. 

Inredningsdesigners – Våra inredningsdesigners tillhör de bästa inom arkitektur, reklam och mode. Tillsammans med fotografen och utifrån objektets förutsättningar så skapar man det köparen vill ha.

 

Vårt Team

Nyproduktion

Nyproduktion Stockholm Fantastic Frank

Goda förberedelser ger goda försäljningsresultat

Fantastic Franks nyproduktionsavdelning arbetar med konceptutveckling, marknadsföring och försäljning av ny- producerade bostäder. Vi representerar ert varumärke i för- säljningsprocessen och vill gärna bidra med att stärka ert projekts varumärke. Vårt mål är att skapa en smidig och effektiv säljprocess där alla parter känner sig nöjda, både våra uppdragsgivare och köpare. Vi är gärna med redan från början i projektet för att skräddarsy vilka tjänster vi ska bidra med som passar just ert projekt.

Vi kan förstärka er befintliga organisation vid försäljning av projekt eller fungera som en extern marknads-, och säljavdelning där vi tar hela ansvaret för all marknads- föring och försäljning. Som uppdragsgivare kan du väl- ja själv hur mycket av vår kompetens du vill nyttja. 

Kontor