Nyproduktion Stockholm

 

 

DITT UNIKA BOENDE BYGGS KANSKE SNART

 

 

Fantastic Frank Nyproduktion

Fantastic Frank förmedlar bostäder med hög kvalitet och unik arkitektur. Mäklarna i vårt nyproduktionsteam har lång erfarenhet av att förmedla nyproducerade bostäder i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta din unika drömbostad.

 

Köpa nyproduktionInfo till byggherrar

 

 

Våra projekt

Fantastic Frank nyproduktion Haga Norra - Etapp 2 BraBo

Fantastic Frank nyproduktion Haga Norra - Etapp 1 BraBo

Fantastic Frank nyproduktion Hillebarden

Fantastic Frank nyproduktion Nobelberget Atrium Ljungberg - Kvarter 2

Fantastic Frank nyproduktion Nova Park Einar Mattsson

Fantastic Frank nyproduktion Nobelberget Atrium Ljungberg - Kvarter 1

Fantastic Frank nyproduktion Tollare 5hus Tobin

Fantastic Frank nyproduktion Obelisken etapp 1

Fantastic Frank nyproduktion Ekvillorna Lidingö

 

 

 

 

Vårt team

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

 

Noga förberedelser ger utmärkta försäljningsresultat

Fantastic Frank Nyproduktion har gedigen erfarenhet av försäljning av nyproducerade bostäder, marknadsföring och konceptutveckling. Tillsammans med vårt kreativa team erbjuder vi er den kompetens som behövs för att göra ert projekt framgångsrikt på marknaden och därmed nå ett utmärkt försäljningsresultat.  Vi arbetar med byggherrar och fastighetsutvecklare av både mindre och större projekt.

Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet av förmedling av nyproducerade bostäder med specialistkompetens inom försäljningsprocessen och utveckling av nya- och/eller ombyggnationsprojekt. Inför varje projekt sätter vi ihop ett team som arbetar i nära samarbete med er för att säkerställa rätt resurser vid rätt tillfälle.

Vi har ett strukturerat arbetssätt, är engagerade, lyhörda och lösningsorienterade. Vi är gärna er rådgivare från start för att skräddarsy vilka tjänster vi ska bidra med som passar just ert projekt. Allt för att nå ett lyckat resultat för er och slutkunderna som ska flytta in.

Vi är specialister på att identifiera och kommunicera med rätt målgrupp. Fantastic Frank bygger fastigheters varumärke som ger stor genomslagskraft och väcker känslor som påverkar den rationella köpprocessen till fördel för er.  Idag har vi nära 1 miljon följare på sociala medier. Många bloggare, influencers och journalister följer oss.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

 

SAMARBETSPARTNERS

Fantastic Frank samarbeten

 

 

 

 

 

Att köpa en ny bostad

Att köpa bostad är en av livets största affärer. En nyproducerad bostad erbjuder många fördelar som att allt är nytt och fräscht, fasta priser, stilrena materialval och ibland möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Du är också med på en spännande resa. Så här ser köpprocessen ut.

1.  PLANERAT PROJEKT OCH ANMÄL INTRESSE

Planerat projekt betyder att vi förbereder bostadsprojektet för kommande försäljning. Det är ett tag till säljstart men anmäl gärna nu ditt intresse via vår hemsida eller byggherrens hemsida för att få information och för att få förtur till projektet.

2.  SÄLJSTART

Innan planerad säljstart bjuds du in till ett informationsmöte där bostadsprojektet presenteras med planlösningar, priser, inredning, byggteknisk information och preliminär tidplan. Du lämnar sedan in en köpanmälan och kontaktas av oss enligt turordning.

3.  BOKNINGSAVTAL/FÖRHANDSAVTAL

När du bestämt dig för en bostad skrivs ett bokningsavtal eller ett förhandsavtal (bindande avtal). En bokningsavgift eller ett förskott betalas här som sedan dras av från slutlikviden. Du behöver kunna visa att du kan finansiera köpet via ett lånelöfte eller på annat styrka din finansiering.

5.  UPPLÅTELSEAVTAL

När alla handlingar är klara, som ekonomisk plan och tillstånd att upplåta bostadsrätter, tecknar du och föreningen ett upplåtelseavtal.

Du betalar nu en handpenning. Förskottet som du betalat tidigare ingår i handpenningen. Innan undertecknande av upplåtelseavtalet prövar bostadsrättsföreningen om du kan godtas som medlem i föreningen. Prövningen består i en kontroll av din finansieringsförmåga (lånelöfte och inkomst). Slutlikviden, resterande summan av bostadens totala pris, betalar du samma dag som du flyttar in i din nya bostad.

6.  DIN PERSONLIGA PRÄGEL PÅ BOSTADEN

Det finns i vissa projekt möjlighet att sätta din personliga prägel på inredningen. Det kan handla om ytsikt som färgval på väggar, kakel och bänkskiva.

7.  BESÖK PÅ BYGGARBETSPLATSEN

Under byggtiden erbjuds du möjlighet att besöka bostaden.

8.  FÖRSÄLJNING AV DIN NUVARANDE BOSTAD

Du får fortlöpande information hur arbetet går med din nya bostad så att du i god tid kan planera försäljningen av din nuvarande bostad. Vi kan såklart hjälpa dig att sälja din bostad du bor i idag. Fördelen för dig att ha samma mäklarföretag är att försäljningsprocessen blir mer synkroniserad och smidig.

9.  BESIKTNING

Innan du flyttar in i din nya bostad görs en besiktning. Parter i besiktningen är bostadsrättsföreningen och den oberoende besiktningsmannen och du bjuds ofta in att delta. Eventuella anmärkningar åtgärdas.

10. INFLYTTNING

I god tid innan du ska flytta in får du besked om definitiv tillträdesdag. På tillträdesdagen betalar du resterande delen av kontraktssumman. När du visar kvitto på detta får du dina nycklar och kan flytta in i ditt nya fina hem.

11. FORTSATT KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta oss även när du har flyttat in. Vi har en gedigen erfarenhet av nyproducerade bostäder och vet att det kan vara frågor även efter inflyttning så tveka inte att kontakta oss.

 

 

Kontor