Fastighetsmäklare Hammarby Sjöstad

Bor ni i Hammarby Sjöstad / Sickla eller i Södra Hammarbyhamnen och letar efter erfarna och kunniga mäklare som kan alla områden här och brinner för fantastiska bilder och fantastiska affärer? Då har ni hittat rätt! Vi är Sjöstadens mest erfarna mäklare.

Vi har vårt showroom på Norr Mälarstrand 10.

Vi säljer lägenheter över Hammarby Sjöstad inklusive från Södra Hammarbyhamnen och Sickla. Kontakta oss för fri värdering eller om ni vill veta hemligheterna bakom ett högt försäljningspris: 08-120 45 100 eller sjostaden@fantasticfrank.se.
 

Till kontorets sida   Våra mäklare Hammarby Sjöstad
 

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär så accepterar du att vi behandlar dina lämnade personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

VÅR MODELL

Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf. De granskar bostaden och skapar en strategi för att förmedla den både materiellt och visuellt. Våra stylister ser till att lägenheten är Instagram-vänlig och våra fotografer använder ljus och vinklar för att fullända det visuella. Vi arbetar med fotografer och inredningsdesigners inom mode, reklam och arkitektur för att skapa samma inspirerande och vackra bilder som magasinen eller Instagram ger oss. Med dessa bilder som verktyg har våra skickliga mäklare förutsättningarna för den bästa möjliga affären.

 

VÅRT TEAM

Mäklare – Våra mäklare är skickliga, erfarna och har den vinnarinstinkt som du vill ha. De har kommit till oss för att få de bästa förutsättningarna för sitt hantverk. 

Marknadsföring – Genom vår egna digitala marknadsföringsplattform mångdubblar vi antalet exponeringar av er bostadsannons jämfört med enbart Hemnet. En förutsättning för de högsta priserna. 

Fotografer – Vi arbetar med fotografer inom mode, reklam och arkitektur. Deras förmåga att skapa bilder som kommunicerar, inspirerar och engagerar är avgörande för att attrahera rätt köpare. 

Inredningsdesigners – Våra inredningsdesigners tillhör de bästa inom arkitektur, reklam och mode. Tillsammans med fotografen och utifrån objektets förutsättningar så skapar man det köparen vill ha.

 

Vårt Team

Fastighetsmäklare Hammarby Sjöstad

Fantastic Frank Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Kontor