Fastighetsmäklare Johanneshov

Bor ni i Johanneshov och letar efter de mest erfarna och kunniga mäklarna som får mest betalt för er lägenhet? Vi brinner för fantastiska bilder och fantastiska affärer? Vi är erfarna mäklare som tillsammans med de bästa fotograferna och stylisterna skapar de bästa förutsättningarna för din försäljning.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun som gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Kontakta oss för fri värdering eller om ni vill veta hemligheterna bakom ett högt försäljningspris: 08-120 45 100 eller sjostaden@fantasticfrank.se.
 

Till kontorets sida   Våra mäklare Johanneshov
 

Anlita oss / fri värdering

 

VÅR MODELL

Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf. De granskar bostaden och skapar en strategi för att förmedla den både materiellt och visuellt. Våra stylister ser till att lägenheten är Instagram-vänlig och våra fotografer använder ljus och vinklar för att fullända det visuella. Vi arbetar med fotografer och inredningsdesigners inom mode, reklam och arkitektur för att skapa samma inspirerande och vackra bilder som magasinen eller Instagram ger oss. Med dessa bilder som verktyg har våra skickliga mäklare förutsättningarna för den bästa möjliga affären.

 

VÅRT TEAM

Mäklare – Våra mäklare är skickliga, erfarna och har den vinnarinstinkt som du vill ha. De har kommit till oss för att få de bästa förutsättningarna för sitt hantverk. 

Marknadsföring – Genom vår egna digitala marknadsföringsplattform mångdubblar vi antalet exponeringar av er bostadsannons jämfört med enbart Hemnet. En förutsättning för de högsta priserna. 

Fotografer – Vi arbetar med fotografer inom mode, reklam och arkitektur. Deras förmåga att skapa bilder som kommunicerar, inspirerar och engagerar är avgörande för att attrahera rätt köpare. 

Inredningsdesigners – Våra inredningsdesigners tillhör de bästa inom arkitektur, reklam och mode. Tillsammans med fotografen och utifrån objektets förutsättningar så skapar man det köparen vill ha.

 

Vårt Team

Fastighetsmäklare Johanneshov

Fantastic Frank Fastighetsmäklare Johanneshov

På vårt showrom på Norr Mälarstrand 10 hittar du vårt team med erfarna mäklare, stylister och fotografer.

Vi säljer bostäder i hela Stockholm!

Välkomna in för att träffa oss - vi finns oftast på kontoret mellan 9.00 - 18.00. Om ni vill träffa oss utanför kontorstid får ni gärna ringa 08-120 45 100 så hittar vi en tid som passar er.

Kontor