Mäklare Hammarbyhöjden

Bor ni i Hammarbyhöjden och letar efter erfarna och kunniga mäklare som kan hela "höjden" och brinner för fantastiska bilder och fantastiska affärer? Då har ni hittat rätt! På vårt kontor jobbar bara de mest erfarna mäklarna.

Hammarbyhöjden, den vita staden, är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Närheten till Nackareservatet gör Hammarbyhöjden till ett mycket populärt område att bo i. För alla friluftsintresserade som vill bo så nära stan som möjligt men ändå ha närhet till naturen.

Vi säljer lägenheter över hela Hammarbyhöjden. Kontakta oss för fri värdering eller om ni vill veta hemligheterna bakom ett högt försäljningspris: 08-55 60 10 10 eller sjostaden@fantasticfrank.se.
 

Till kontorets sida
 

VÅR MODELL

Fantastic Frank är en traditionell fastighetsmäklare i modern tappning. Trygghet och service är kärnan för både säljare och köpare. Fokus på det visuella, marknadsföring och ett tydligare uttryck är det som utmärker oss.

Vi tror på att hitta rätt köpare av objekten vi förmedlar. Vi betraktar varje bostad som ett eget varumärke, analyserar dess egenskaper och potential, visualiserar och paketerar dem för att attrahera rätt målgrupp och den slutliga köparen.

Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf. De granskar bostaden och skapar en strategi för att förmedla den både materiellt och visuellt. Fantastic Frank är en mäklarfirma för en visuell samtid. Vi arbetar med fotografer och inredningsdesigners inom mode, reklam och arkitektur för att skapa samma inspirerande och vackra bilder som magasinen ger oss. Med dessa bilder som verktyg har våra skickliga mäklare förutsättningarna för den bästa möjliga affären.

 

VÅRT TEAM

Marknadsföring – Genom vår egna digitala marknadsföringsplattform mångdubblar vi antalet exponeringar av er bostadsannons jämfört med enbart Hemnet. En förutsättning för de högsta priserna.

Mäklare – Våra mäklare är skickliga, erfarna och har den vinnarinstinkt som du vill ha. De har kommit till oss för att få de bästa förutsättningarna för sitt hantverk. 

Fotografer – Vi arbetar med fotografer inom mode, reklam och arkitektur. Deras förmåga att skapa bilder som kommunicerar, inspirerar och engagerar är avgörande för att attrahera rätt köpare. 

Inredningsdesigners – Våra inredningsdesigners tillhör de bästa inom arkitektur, reklam och mode. Tillsammans med fotografen och utifrån objektets förutsättningar så skapar man det köparen vill ha.

 

 

Kontakta oss

Mäklare Hammarbyhöjden

Fantastic Frank Fastighetsmäklare Hammarbyhöjden

På vårt 125 kvm stora kontor på Hammarby Allé 34, mitt i Hammarby Sjöstad, hittar du vårt team med erfarna mäklare, stylister och fotografer.

Vi har fokus på områdena Hammarby Sjöstad och Johanneshov men säljer fina bostäder även från närliggande områden.

 

Välkomna in för att träffa oss - vi finns oftast på kontoret mellan 9.00 - 18.00. Om ni vill träffa oss utanför kontorstid får ni gärna ringa 08-55 60 10 10 så hittar vi en tid som passar er.

Kontor