Täby / Danderyd

Vi erbjuder diskreta försäljningar och öppna försäljningar i området Täby och Danderyd med omnejd. Vill du sälja underhand eller på den öppna marknaden? Kontakta oss på epost taby@fantasticfrank.se eller på telefon 08-121 39 450.

Fantastic Frank har nu öppnat mäklarkontor i området Täby/Danderyd, mer specifikt i Näsby Park Centrum. Vår modell bygger på samarbetet mellan mäklare, inredare och fotograf. De granskar bostaden och skapar en strategi för att förmedla den både materiellt och visuellt. Fantastic Frank är en mäklarfirma för en visuell samtid. Vi arbetar med fotografer och stylister inom mode, reklam och arkitektur för att skapa samma inspirerande och vackra bilder som i magasinen. För de kunder som ser fördelen med stark marknadsföring i traditionella medier så är vår tjänst inte bara världsklass, den har kopierats runt om i världen för den är så effektiv.

För de kunder som inte vill sälja på den öppna marknaden genomför vi diskreta försäljningar med hjälp av ett unikt spekulantregister. Vårt spekulantregister består av både svenska och internationella köpare som söker fastigheter i specifika områden.