Täby / Danderyd

Vi erbjuder diskreta försäljningar och öppna försäljningar i området Täby och Danderyd med omnejd. Vill du sälja underhand eller på den öppna marknaden? Ta kontakt med oss för att skräddarsy en försäljning som passar just dig. Kontakta oss på epost taby@fantasticfrank.se eller på telefon 08-121 39 450.

Fantastic Frank har nu öppnat mäklarkontor i området Täby/Danderyd, mer specifikt i Näsby Park Centrum. Äkta makarna Eric och Linda Bremberg ligger bakom en unik affärsidé som bygger på diskreta försäljningar för de kunder som inte officiellt vill nå den öppna marknaden. De kunder som ser fördelen med stark marknadsföring i traditionella medier får det bästa av två världar. Fastigheter som når den öppna marknaden publiceras i ett unikt internt spekulantregister som består av kunder som söker fastigheter i specifika områden. Med tre väldigt starka ben. Lång erfarenhet av försäljning och förhandling. Kvalitetsbilder som kan publiceras i moderna inredningsmagasin. Det tredje benet som endast bygger på privata visningar ger vi dig som kund kraftiga fördelar.

Vår mäklartjänst erbjuder väldigt god exponering av just din fastighet till väl utvalda spekulanter men även publicering i traditionella marknadsföringskanaler. Hur du än önskar att sälja din fastighet så skräddarsyr vi ett unikt koncept till just dig.

 

 
No employees found