Fantastic Frank öppnar i Täby

Nu finns Fantastic Frank i Täby. Går du i säljtankar och bor nu i Danderyd, Täby eller Österåker? Kontakta oss för en fri värdering taby@fantasticfrank.se.

Fantastic Frank är en mäklarkedja grundad i Stockholm 2010. Numer finns kontor även i Tyskland, Spanien och Italien. ”Vi rekryterar just nu och kommer erbjuda en arbetsplats och en tjänst som ingen annan mäklarfirma kan göra, därför känner jag mig säker på att ha det bästa säljteamet i Täby när vi öppnar” säger Eric Bremberg Ägare Fantastic Frank Täby som står bakom satsningen.

Sedan ett par år tillbaka har Fantastic Frank lokala mäklarkontor i flera storstäder i Europa. ”Försäljning mellan städer i europa är vanligare än man tror och ett affärsområde som växer varje år för oss. Att nu kunna erbjuda villor och större lägenheter i Täby och Danderyd till våra utländska kontor är väldigt välkommet.” säger Sven Wallén Internationellt säljansvarig på Fantastic Frank.

Vill du att din villa ska se ut som en inredningstidning när du säljer den? Det ordnar vi. I vår tjänst ingår alltid en inredningsstylist och fotograf. Vi utför redan nu värderingar och förbereder försäljningar i Täby, Danderyd och Österåker.

instagram & facebook

För rekrytering / värdering
Eric Bremberg eric@fantasticfrank.se / 0704 58 93 00