Hus & Gårdar

Vi säljer utvalda hus & gårdar över hela Sverige! Fantastic Frank har sedan starten 2010 tagit oss an att sälja unika villor eller fritidshus över hela Sverige. Vi har sålt hus i hela Sverige men dom flesta har legat i Stockholm med näromåden, Mälardalen, men också på Gotland och Skåne. Flera av husen vi har sålt har blivit virala succér och sakta men säkert har det växt fram att vi borde erbjuda fler säljare av hus, gårdar och fritidshus att sälja med Fantastic Frank.

När vi säljer hus brukar försäljningen få mer uppmärksamhet än när den lokala mäklaren säljer. Vi når ut till många potentiella köpare över hela landet, inte bara de lokala, bland annat via våra kanaler i sociala medier vilket bäddar för en framgångsrik försäljning. Vårt kontor Hus & gårdar drivs av Camilla Eggenberger som har lång erfarenhet av mäkleri och att sälja hus & gårdar. Se gärna på våra sålda bostäder nedan för olika referenser.

Välkommen att kontakta oss för en diskussion om vad vi kan göra med ert hus, eller er gård, vid en försäljning. Antingen genom att ringa 08-120 45 100 eller genom att maila husgardar@fantasticfrank.se.

Läs mer

Kontakta oss

Hus & Gårdar

Fantastic Frank Hus & Gårdar fastighetsmäklare Sverige

På vårt stora kontor på Norr Mälarstrand 10 på Kungsholmen sitter vi fysiskt. Här sitter också våra erfarna och kunniga mäklare som tillhör Innerstadskontoret samt teamet som jobbar med nyproduktion, marknadsföring, administrativ personal och ledning. Välkomna in för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med er försäljning - vi har öppet mellan 09.00 - 18.00 vardagar. 

Kontor